NOVAK TRETIRA NADALA KAO "NIŽU LIGU"! "Đoković video 654. tenisera na svetu i prišao mu da se slikaju!" URNEBESAN snimak!

Autor:

Sport

05.03.2024

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na zanimljiv način je opisao susret.

NOVAK TRETIRA NADALA KAO "NIŽU LIGU"! "Đoković video 654. tenisera na svetu i prišao mu da se slikaju!" URNEBESAN snimak!

Foto: printscreen/Instagram/djokernole

Rafael Nadal i Novak Đoković

Novak Đoković se priprema za masters u Indijan Velsu

Novak Đoković se sprema za veliki turnir u Indijan Velsu, gde se vraća na mesto svojih velikih uspeha. Nakon pet godina, Nole je odradio prvi trening na centralnom terenu, pokazujući da je fokusiran na osvajanje još jedne titule u kalifornijskoj pustinji.

Urnebesan snimak na internetu

Dok se očekuje početak turnira, na internetu se pojavio urnebesan snimak koji je nasmejao mnoge. U snimku, čovek priča o "susretu" Novaka Đokovića i Rafaela Nadala u avionu pred dolazak u Sjedinjene Američke Države. Način na koji je priča ispričana učinila je da se mnogi nasmeju, dok su Novak i Rafa zabeležili taj "susret" jednom fotografijom.

- Evo šta se nedavno desilo. Novak je bio u letu za SAD i u avionu je video tog lika kako sedi tu i koji je 654. na svetu. I Novak, pošto je toliko dobar, prišao je tom momku, i slikao se sa njim - rekao je u video snimku, a zapravo je mislio na Nadala. 


Šanse za osvajanje Indijan Velsa

Podsetimo, kladionice su iznele svoje prognoze o šansama koje Novak ima za osvajanje turnira u Indijan Velsu. S obzirom na njegovu formu i prethodne uspehe, očekuje se da će Nole imati visoke šanse za osvajanje titule.

Ovaj urnebesan snimak na internetu samo je dodatno začinio i učinio da se sa nestrpljenjem očekuje početak turnira u Indijan Velsu. Novak Đoković, kao jedan od najuspešnijih tenisera današnjice, privlači pažnju kako svojim teniskim veštinama, tako i svojom simpatičnom i prijateljskom ličnošću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading