SENZACIONALAN TRANSFER U SUPERLIGI: Stiglo POJAČANJE iz Švedske!

Autor:

Sport

05.03.2024

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osveženje u timu koji sa klupe predvodi Nebojša Jandrić.

SENZACIONALAN TRANSFER U SUPERLIGI: Stiglo POJAČANJE iz Švedske!

Foto: Starsport

Fudbalski klub IMT je u žiži interesovanja javnosti nakon što je angažovao Filipa Rogića kao slobodnog igrača.

Konkretan potez uprave "traktorista" ima za cilj da unapredi igru ekipe koja se trenutno bori za opstanak u Superligi Srbije. Rogić dolazi sa bogatim iskustvom, a poseduje švedski pasoš i iza sebe ima nastupe za nekoliko klubova u ovoj državi, kao i inostranstvu.

Filip Rogić, novi adut novobeogradskog superligaša, može se pohvaliti značajnim iskustvom igranja u skandinavskim klubovima. Njegova fudbalska karijera obuhvata nastupe za renomirane timove poput finskog Helsinkija, švedskih Eskilstune, Ostersunda, AFC Junajteda, Orebra, AIK iz Stokholma, Sirijusa i Burinam junajteda.

To pokazuje da Rogić nije bio nepoznat na terenima Švedske, te da će njegovo iskustvo biti od neprocenjive važnosti za stručni štab IMT, na čelu sa trenerom Nebojšom Jandrićem.

"Traktoristi" su na zvaničnom Instagram profilu potvrdili ovaj transfer, što je izazvalo veliku pažnju njihovih navijača i javnosti. Očekuje se da će Rogićev dolazak uneti novu dinamiku u igru Novobeograđana i možda biti ključan faktor u borbi za opstanak u Superligi Srbije.

IMT u narednom 24. kolu dočekuju Javor iz Ivanjice. Taj meč je na programu u subotu, 9. marta, a očekuje se da Rogić bude u protokolu i upiše prve minute u novom klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading