OVA ZANOSNA LEPOTICA JE ŽENA NEMANJE MAKSIMOVIĆA: Zbog nje igra u životnoj formi (FOTO)

Autor:

Sport

03.03.2024

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge žene bi joj pozavidele.

OVA ZANOSNA LEPOTICA JE ŽENA NEMANJE MAKSIMOVIĆA: Zbog nje igra u životnoj formi (FOTO)

Foto: Instagram/kristina_maksimovic__

Kristina Maksimović

Fudbaleri Hetafea i Las Palmasa odigrali su sjajan meč juče u predgrađu Madrida, koji je na kraju završen bez pobednika - 3:3 (3:1). Jedan od strelaca na ovoj utakmici je bio i Nemanja Maksimović, koji je tako stigao do svog četvrtog pogotka u Primeri ove sezone.

Nakon što su bivša dva asa Mančester Junajteda, Mata i Grinvud, doneli veliku prednost Hetafeu, Maksi, kako ga tamo zovu, je za kraj prvog poluvremena potvrdio dominaciju domaćeg tima postigavši treći gol. Ipak, do kraja se Las Palmas vratio, što ga svakako ne može radovati. A kako izgleda zanosna žena koja daje veznjaku srpske reprezentacije snagu da igra u životnoj formi?

Njeno ime je Kristina i imaju dvoje dece, a inače su u višegodišnjoj vezi, dok su sudbonosno "da" izgovorili početkom septembra 2020. godine. Kristina je autorka emisije "Sportsko popodne sa Kristinom".

Podsetimo, Maksimović se nalazi u izvrsnoj formi - na poslednjih sedam mečeva je tri puta bio strelac, postigavši još gol i Osasuni i Viljarealu. Nemanja je za seniorski tim reprezentacije odigrao već 42 meča, a na Novom Zelandu je 2015. postigao i jedan od najvećih uspeha osvojivši Svetsko prvenstvo u dresu "orlića" i to tako što je direktno doneo trofej golom u 118. minutu. 

S obzirom na to da su sinoć iz Torina stigle užasne vesti o povredi Ivana Ilića koja će ga udaljiti od terena na duže staze, kao i činjenice da Gudelj neće još dugo moći da igra na vrhunskom nivou, očekuje se da Maksimović predvodi vezni red Piksijevog tima na predstojećim izazovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading