POZNATA SUDBINA LUKE JOVIĆA?! Dobre igre stižu na NAPLATU! Evo gde reprezentativac nastavlja karijeru!

Autor:

Sport

03.03.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da je nekadašnji igrač Crvene zvezde konačno pronašao sreću.

POZNATA SUDBINA LUKE JOVIĆA?! Dobre igre stižu na NAPLATU! Evo gde reprezentativac nastavlja karijeru!

Foto: Instagram/acmilan

Luka Jović

Italijanski novinari su mesecima spekulisali o budućnosti Luke Jovića u Milanu, a sada su te glasine dobile potvrdu. Deluje su spekulacije završene, te da će srpski fudbaler će produžiti ugovor sa "rosonerima" do 2027. godine.

Luka Jović je došao na San Siro kao rezervna opcija za Olivijea Žirua, ali je brzo pokazao svoj kvalitet. Ove sezone je postigao osam golova i imao dve asistencije u 22 odigrane utakmice. Njegov ugovor ističe na kraju sezone, ali čelnici Milana žele da ga zadrže pre nego što privuku pažnju drugih klubova.

Foto: www.profimedia.rs

Luka Jović


Svesni su čelnici "rosonera" da je Jović srećan u Milanu, gde se njegova porodica oseća kao kod kuće. Grad i klub pružaju podršku Joviću, koji je saglasan sa produžetkom saradnje.

Iako su skauti Arsenala i Čelsija zainteresovani za Jovića, čelnici Milana žele da zadrže talentovanog fudbalera. Klubovi iz Saudijske Arabije takođe pokazuju interesovanje za njega, ali Milan želi da iskoristi Jovićevu sreću i zadovoljstvo u klubu kako bi produžio ugovor, prenosi "Kurir".

Italijanski mediji su pisali o tome koliko "rosonerima" nedostaje kvalitet fudbalera poput Luke Jovića. Njegovo odsustvo na utakmici protiv Lacija je istaklo njegov značaj za ekipu.  Srbin je taj meč propustio zbog suspenzije, a Milan je jedva došao do pobede, iako je u tom trenutku imao brojčanu prednost na terenu. Jedva je mladi Noa Okafor pogodio i doneo bodove sedmostrukom prvaku Evrope.

Trebalo bi da sve bude završeno u narednom periodu, a ukoliko ovako nastavi, Jović će imati priliku da bude udarna igla jednog od giganata Evrope, što mu nije bilo omogućeno u Realu iz Madrida. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading