IGOR DULJAJ SPREMA IZNENAĐENJE GROBARIMA! Utakmicu sa Železničarom pratilo NOVO POJAČANJE CRNO-BELIH?!

Autor:

Sport

02.03.2024

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Afrikanac bi mogao jednog dana doneti veliki profit.

IGOR DULJAJ SPREMA IZNENAĐENJE GROBARIMA! Utakmicu sa Železničarom pratilo NOVO POJAČANJE CRNO-BELIH?!

Foto: Starsport

Stadion u Humskoj ulici

Fudbaleri Partizana bili su uspešni na poslednjoj proveri pred večiti derbi na Marakani u subotu. Golovima Baždara u Natha u prvom poluvremenu, crno-beli su obezbedili sebi miran san pred sudbonosni okršaj sa ljutim rivalom.

Sigurno da je od velike pomoći bila podrška košarkaša, koji su ovaj put bili gosti fudbalske sekcije, i tako još jednom pokazali da je Partizan porodica. Ipak, u ložama JNA viđeno jedno novo lice, a šuška se da bi upravo ono moglo biti novo pojačanje u Humskoj!

Dobro obaveštena insajderska stranica navijača crno-belih, prenela je informaciju da sa tribina meč sa Železničarom prati mladi Farihan Insuah. Defanzivni vezista reprezentacije Gane navodno se nalazi na probi kod Igora Duljaja, a ukoliko sve prođe kako valja, Afrikanac bi trebalo da se priključi ekipi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Ipak, Insuah ima tek 18 godina, tako da ne treba računati na instantni doprinos, a čak možda bude poslat na kaljenje na Teleoptik. Naravno, ono što njegove mlade godine govore, jeste da Partizan konačno misli na budućnost, a svi navijači trljaju ruke pri pomisli koliko bi jedan mladi afrički fudbaler mogao da donese novca ukoliko eksplodira baš na JNA. 

Svakako, još moramo sačekati na razvoj situacije oko Insuaha, a mladi Ganjanin će verovatno imati najbolju priliku da vidi kakav klub je zainteresovan za njega, sledeće nedelje protiv Crvene zvezde. 

Podsetimo, prelazni rok u Humskoj je ponovo bio prilično aktivan. Među zvučnijim imenima, na JNA su stigli vezista Ovusu i napadač Goh. Kao dobra investicija za budućnost pokazao se Kovačević iz Čukaričkog, a sudeći po uičinku Korejca i Srbina, deluje da bi Insuah mogao biti prirodan nastavak modela kupovine mladih igrača. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading