DULJAJU PUNO SRCE ZBOG PODRŠKE KOŠARKAŠA: Mi smo crno-bela FAMILIJA!

Autor:

Sport

02.03.2024

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao Igor da zadrži emocije.

DULJAJU PUNO SRCE ZBOG PODRŠKE KOŠARKAŠA: Mi smo crno-bela FAMILIJA!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana savladali su Železničar iz Pančeva u Humskoj u okviu 23. kola prvenstva rezultatom 3:1, i tako preuzeli prvu poziciju na tabeli Superlige Srbije.

Prvi gol za crno-bele je postigao Samed Baždar u sedmom minutu, dok je vođstvo obnovio, odnosno povećao Natho u 29.; odnosno 35. minutu meča (sa bele tačke). 

Posle utakmice, novinarima se obratio trener Partizana, Igor Duljaj, govoreći u početku u današnjem meču, ističući veliku zahvalnost košarkaškoj sekciji crno-belih, koja je došla da podrži fudbalere u poslednjoj proveri pred derbi.

- Zahvalio bih se ekipi iz Pančeva i mojim igračima. Pružili smo odličnu partiju posebno u prvom delu meča. Meni je posebno drago što su tu bili košarkaši, crno-bela familija. To je za mene velika pobeda i to je dokaz da sport spaja ljude. Velika pobeda i lepa utakmica, mislim da je publika imala šta da vidi - rekao je Duljaj, naglašavajući potom da ima vremena za priču o narednom susretu na Marakani. 

Takođe, za medije je govorio i stručnjak Železničara, Nenad Mijailović. 

- Pružili smo dobru partiju. Partizan je slavio zahvaljujući individualnom kvalitetu. Uspeli smo da izjednačimo, dosta je presudio taj penal, ali i nakon toga smo imali neke prilike. Generalno sam zadovoljan izdanjem mojih momaka, realno je Partizan dosta iznad nas po kvalitetu - rekao je trener Pančevaca.

Partizan je ponovo prvoplasirana ekipa šampionata sa 59 bodova, dok Železničar ostaje pretposlednji. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading