OVO JE BAŠ NEOČEKIVANO! Roviti Gudelj razmišlja o KRAJU KARIJERE!

Autor: M. M.

Sport

01.03.2024

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenadiće vas njegov izbor za "poslednji ples".

OVO JE BAŠ NEOČEKIVANO! Roviti Gudelj razmišlja o KRAJU KARIJERE!

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Gudelj

Nemanja Gudelj (32), reprezentativac Srbije i vezni fudbaler španske Sevilje, nedavno je doživeo tešku povredu zbog koje je bio upitan njegov nastup za "orlove" na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj sredinom godine.

Srećom, srpski fudbaler je uspeo da se oporavi u rekordnom roku i počeo je sa laganim treninzima. Iako i dalje rovit, Nemanja je dao intervju za holandske medije i iznenadio odgovorom na pitanje gde bi voleo da završi profesionalnu karijeru.

Razgovarao sa Džonom Karelsom. Doveo me je iz omladinca B u to vreme u rezervni sastav. On je bio prvi trener koji je to video u meni. Tada je Karelse preuzeo tim i sa njim sam se još više razvio i postao predmet pažnje nekoliko klubova. Zaista sam mu zahvalan. Zahvaljujući njegovom poverenju, imao sam priliku da izgradim veliku karijeru i pitao me je da li bi se jednog dana vratio. Mislim da bi bilo lepo završiti u NAC-u. Šlag na torti - rekao je Nemanja Gudelj za "ELF Voetbal".

Iskusni vezista je ponikao u Bredi, za NAC je odigrao 87 mečeva, nakon čega je redom branio boje za AZ Alkmara, Ajaksa, Tjanđina, Gvangžua, Sportinga i trenutno Sevilje sa kojom ima ugovor do 2026. godine.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je tačno 60 utakmica i jednom uspeo da se upiše u strelce. Nemanja je u emotivnoj vezi sa pevačicom Anastasijom Ražnatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading