IVICA ILIEV O VLAHOVIĆU: "To NIJE MOMAK kog poznajem"!

Autor:

Sport

27.02.2024

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši sportski direktor Partizana pričao je za italijanske medije..

IVICA ILIEV O VLAHOVIĆU: "To NIJE MOMAK kog poznajem"!

Foto: printscreen/reuters

Dušan Vlahović nastupa u životnoj formi, postiže golove, asistira, a jedan je od najboljih igrača Serije A.

Duci je svoj put počeo kao dečak u Partizanu, a mediji sa čizme kontaktirali su bivšeg sportskog direktora crno-belih Ivicu Ilieva, s namerom da se podsete Vlahovićevih fudbalskih početaka.

- Vidim ga kao zrelijeg u mnogim aspektima. Nije više dečko kojeg sam poznavao, sada je stvarno odrastao. Preuzima mnogo odgovornosti na terenu, on je lider i takođe je primer za svoje saigrače. Ima crtu šampiona, uvek je imao izuzetnu drskost. Posle izvesnih poteškoća koje je doživeo, sada postaje igrač kakvog smo svi očekivali - rekao je Iliev.

Republika

Foto: Starsport

Ivica Iliev

 

Dušanove fantastične partije nisu dovoljne za titulu u Seriji A, mora neko da se priključi.

 - Dušan je poveo Juventus za ruku, u odličnoj je kondiciji i počeo je da konstantno postiže golove. Zaista sam zadovoljan periodom koji doživljava. Šta se ranije dešavalo? Mislim zbog povreda, ali i zbog promena koje su se desile poslednjih godina u Juventusu nije funkcionisalo. Ekipa više nije puna šampiona, sada su tu samo Dušan i još nekoliko njih. Svestan je da je sada došlo njegovo vreme. Njegov mentalitet je uvek bio veoma jak. Ali jasno je – ne zavisi samo od njega - rekao je Ivica, pa nastavio:

- Ovde postignutih 15 golova vredi najmanje 20/25 sa drugačijim kvalitetom. Da je igrao, na primer, za Inter, možda bi postigao više od Lautara Martineza koji je odličan napadač. U Evropi je lako u prvih 10. od najboljih i malo je onih koji imaju njegove kvalitete. Zaslužuje da bude u renomiranom timu kao što je Juventus, ali jedino razočaranje je što njegovi golovi neće biti iskorišćeni za Skudeto. Inter je i dalje prejak, možda bi sa dva-tri prava pojačanja stvari mogle da se promene - zaključio je Iliev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading