PODRHTAVA TLO U HRVATSKOJ! Modrić se VRAĆA u Dinamo?!

Autor:

Sport

24.02.2024

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva bi ovo vest bila!

PODRHTAVA TLO U HRVATSKOJ! Modrić se VRAĆA u Dinamo?!

Foto: Tanjug/AP

Dinamo želi da vrati Luku Modrića

Zagrebački Dinamo želi da vrati svog bivšeg igrača, Luku Modrića, nazad u klub! Čak ni zvezda Real Madrida ne odbacuje mogućnost povratka, s obzirom na to da Modriću na leto ističe ugovor sa Kraljevskim klubom. Postoji dobra šansa da će 38-godišnji vezista završiti svoju 12-godišnju epohu u Realu i vratiti se na mesto gde je započeo svoju fantastičnu karijeru.

Opcija povratka u Dinamo

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Modrić sa zlatnom loptom


Dinamo želi da osvajač Zlatne lopte u 2018. godini okači kopačke o klin baš tamo gde je i počeo svoju karijeru. Navodno, Luki je predsednik "modrih" Mirko Barišić poručio da su mu vrata Maksimira širom otvorena, a ni on nije u startu odbacio opciju povratka u Dinamo posle punih 16 godina. Postoji šansa da do dogovora dođe, te da Modrića od leta ponovo gledamo u dresu zagrebačkog kluba.

Povratak u Dinamo nakon 16 godina

Luka Modrić je za seniorski tim Dinama odigrao 79 utakmica pre nego što je 2008. godine prodat Totenhemu za 22.500.000 evra. Posle četiri sezone u Londonu, otišao je u Real Madrid, gde je kroz godine postao jedan od najboljih vezista sveta. Sada se postavlja pitanje da li će se Modrić vratiti u klub koji ga je lansirao ka svetskoj slavi.

Očigledno je da postoje velike šanse da se Luka Modrić vrati u Dinamo nakon impresivne karijere u inostranstvu. Navijači će sa nestrpljenjem iščekivati odluku ovog fudbalskog asa i potencijalni povratak u svoj matični klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading