DINAMO ISPISAO ISTORIJU: Stanković poražen, a koreografija navijača Legije OBIŠLA SVET! Evo KADA je žreb za osminu finala!

Autor:

Sport

22.02.2024

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izuzetno uzbudljivo veče.

DINAMO ISPISAO ISTORIJU: Stanković poražen, a koreografija navijača Legije OBIŠLA SVET! Evo KADA je žreb za osminu finala!

Foto: Instagram/gnkdinamo

Dinamo Zagreb plasirao se u osminu finala Lige konferencije

Fudbaleri Dinamo Zagreba ostvarili su zapažen uspeh plasiravši se u osminu finala Lige konferencije, nakon što su u revanš meču plej-ofa odigrali nerešeno sa španskim Betisom rezultatom 1:1. U prvoj utakmici u Španiji, Dinamo je slavio minimalnom razlikom od 1:0.

Revanš meč u Zagrebu

 

 

U revanš meču, Betis je poveo golom Bakambua u 38. minutu, ostavljajući navijače Dinama u neizvesnosti do poluvremena. Međutim, u drugom poluvremenu, Japanac Kaneko postigao je gol za Dinamo u 59. minutu, izjednačivši rezultat i donoseći prolaz svom timu u narednu fazu takmičenja. Ovaj gol bio je od ključnog značaja za plasman Dinama u osminu finala.

Ludogorec eliminisan

Balkan je ostao na jednom predstavniku u narednoj fazi, pošto je bugarski predstavnik Ludogorec u komšiluku eliminisan minimalnim rezultatom od strane švajcarskog Serveta.

Ajaks posle preokreta bolji u Norveškoj

Definitivno je večeras veče za "lude" utakmice, što su pokazali i fudbaleri Ajaksa. "Kopljanici" su, nakon jedva izborenog remija u Amsterdamu, poveli, pa primili gol, otišli u produžetke i tamo preko Tejlora uspeli ono što je malo ko očekivao, prošli dalje golom u 114. minutu.

Mečevi u terminu od 21 čas

Ništa manje uzbudljivo nije bilo ni u narednoj seriji mečeva, a najveće iznenađenje priredili su fudbaleri Moldea savladavši varšavsku Legiju vrlo lako sa 3:0, nakon što su u prvoj utakmici pretrpeli poraz od 3:2. Ipak, ovaj meč prošao je u znaku navijača Legije koji su spremili koreografiju koja je obišla svet. Uprkos kazni koju im je odredila UEFA, napravili su iznenađenje. 

Dejan Stanković nije uspeo da se plasira dalje, pošto je i u Mađarskoj poražen istim rezultatom kao u Grčkoj - 1:0, a čovek odluke bio je El Kabi sa bele tačke u 45. minutu.

Frankfurt je doživeo krah nakon poraza na domaćem terenu od Union Sent-Žiloaza. Belgijanci su priredili veliko iznenađenje savladavši nemački tim 2:1 (2:2 u prvom) i tako čekirali pretposlednju kartu za narednu fazu takmičenja. Poslednji udarac pretrpeo je Milan Borjan čiji je tim Slovan, nakon velikog poraza u Gracu od 4:1, minimalnim rezultatom savladan i na svom terenu. Veliki neuspeh za tim iz Bratislave.

Žreb za osminu finala

Nakon ostvarenog uspeha, fudbaleri i navijači Dinama sa nestrpljenjem očekuju žreb za osminu finala Lige konferencija koji će se održati takođe sutra od 13 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading