VELIKA TRAGEDIJA TRESE SVET! Engleski fudbaler premunuo u 34. godini!

Autor:

Sport

22.02.2024

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izuzetno smo tužni zbog smrti našeg bivšeg igrača. Najiskrenije saučešće upućujemo Čarlijevoj porodici i prijateljima u ovom izuzetno teškom trenutku, napisali su iz Vimbldona

VELIKA TRAGEDIJA TRESE SVET! Engleski fudbaler premunuo u 34. godini!

Foto: Printscreen

Engleski fudbaler Čarli Straton preminuo je u 34. godini, javlja britanski Ekspres. Ovaj napadač ostavio je zapažen trag u velikom broju nižerazrednih engleskih klubova.

Posebno u dva tima. Prvo, AFC Vimbldon koji je potvrdio tužnu vest o njegovom odlasku:

- Izuzetno smo tužni zbog smrti našeg bivšeg igrača. Najiskrenije saučešće upućujemo Čarlijevoj porodici i prijateljima u ovom izuzetno teškom trenutku - napisali su iz Vimbldona.

Straton je ostavio još veći trag u klub Čalfont Sent Peter gde je postigao 81 gol u 120 utakmica! Predsednik kluba, Denis Mer, napisao je potresnu poruku o bivšem napadaču:

- Reči ne mogu da opišu ovu nepodnošljivu tugu koju osećam nakon vesti o Čarlijevoj smrti. Bez sumnje "ugasilo se svetlo" u našem klubu i svima onima koji su poznavali Čarlija.

Podsećamo, da je krajem januara i Srbiju potresla vest o smrti mladog fudbalera. Naime, Fudbaler Proletera iz Novog Sada Radovan Bošnjački (19) poginuo je oko jedan sat posle ponoći 29. januara, kada je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u bankinu i izleteo sa puta.

On se svojim Fiatom kretao iz Šajkaša ka Mošorinu a sa njim je u automobilu u trenutku udesa bila jedna devojka.

Bez obzira na to što udes nije delovao da je mogao izazvati fatalan ishod, nesrećnim spletom okolnosti Radovan je ostao na mestu mrtav dok je njegova saputnica na sreću prošla skoro nepovređeno.

Ona je odmah nakon nesreće obavestila policiju koja se zajedno sa Hitnom pomoći našla brzo na mestu udesa, međutim lekari su mogli samo da konstatuju smrt nesrećnog mladića.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading