ŠTA URADI, ČOVEČE? Dobili smo NAJVEĆI PROMAŠAJ u istoriji Lige šampiona! Da li je MOGUĆE da OVO nije gol! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.02.2024

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Propisno se obrukao fudbaler Porta.

ŠTA URADI, ČOVEČE? Dobili smo NAJVEĆI PROMAŠAJ u istoriji Lige šampiona! Da li je MOGUĆE da OVO nije gol! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Fudbaleri Porta i Arsenala igraju prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona, dok su se u Napulju sastali šampioni Italije, Napoli, i Španije - Barselona.

Daleko veća uzbuđenja viđena su na "Dragau", gde su plavo-beli ugostili tim iz Londona i mogli do vođstva već u 21. minutu.

Zaspala je odbrana "tobdžija", kada je po boku prošao jedan igrač portugalskog tima i uputio centaršut u srce šesnaesterca, gde je loptu silovito zahvatio Galeno i šutirao iz prve sa nekoliko metara.

Mnogi su "bubamaru" već videli u mreži, navijači na tribinama skočili da slave, ali se napadač Porta propisno obrukao i promašio iz neverovatno povoljne situacije.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

Revanš utakmica na Emiratima igra se 28. februara, ali ukoliko ne prođu dalje, u Portu će žaliti za ovim "zicerom" Galena.

Podsetimo, u jučerašnjim mečevima osmine finala, Inter je pobedio madridski Atletiko s 1:0, dok je PSV remizirao u Ajndhovenu protiv Borusije iz Dortmunda rezultatom 1:1.

Narednog utorka kreću revanš utakmice ove runde najelitnijeg klupskog takmičenja. Titulu brani Mančester siti, koji je u prošlosezonskom finalu savladao Inter 1:0, golom Rodrija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading