SAGA JE ZAVRŠENA! Milojević ga je PRECRTAO! Poznato gde će fuidbaler Zvezde NASTAVITI karijeru!

Autor:

Sport

21.02.2024

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji nije mogao da potpiše za drugi klub sem crveno-belih i Novog Pazara.

SAGA JE ZAVRŠENA! Milojević ga je PRECRTAO! Poznato gde će fuidbaler Zvezde NASTAVITI karijeru!

Foto: Starsport

Fudbaler Crvene zvezde, Uroš Lazić, vraćen je sa pozajmice iz Novog Pazara, ali se pojavio problem jer je već bio registrovan za taj klub.

Situacija je izazvala potrebu za pronalaženjem rešenja koje bi omogućilo Laziću da nastavi sa svojom igračkom karijerom.

Iako je prelazni rok već bio završen u većini evropskih zemalja, u Češkoj je još uvek trajao, pružajući mogućnost za rešavanje ovog neobičnog problema. Kao rezultat toga, odlučeno je da Lazić završi sezonu igrajući za tim Češke Budjovice.

S obzirom na to da prelazni rok u Češkoj traje do ponoći, ova opcija je omogućila da se posao završi u poslednjim satima prelaznog roka.

Republika

Foto: RFK Grafičar

Uroš Lazić

Ova situacija predstavlja neobičan preokret na fudbalskom tržištu, gde je brzom reakcijom i pronalaskom alternativnog rešenja omogućeno da igrač ipak pronađe angažman za nastavak sezone.

Iako su se činile kao otežavajuće okolnosti, angažman u Češkoj pružio je Laziću priliku da pokaže svoj talenat u novom okruženju.

Sa Marakane i Čeških Budjovica stižu izjave zadovoljstva zbog uspešnog dogovora koji je omogućio Laziću da nastavi sa takmičenjem. Ovo rešenje je u interesu svih uključenih strana i predstavlja primer efikasnog rešavanja problema u fudbalskom svetu.

Ovaj transfer će ostati upamćen kao neobičan, ali i po tome kako su obe strane uspele da pronađu rešenje u poslednjim trenucima prelaznog roka, koji u Češkoj traje do ponoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading