TRAŽIO NEŠTO "BEZ OBAVEZE", PA GA KLUB REŠIO ISTIH: Kačio se na DEJTING aplikacijama, pa "popio pedalu" iz Bešiktaša!

Autor:

Sport

20.02.2024

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnja situacija u Turskoj.

TRAŽIO NEŠTO "BEZ OBAVEZE", PA GA KLUB REŠIO ISTIH: Kačio se na DEJTING aplikacijama, pa "popio pedalu" iz Bešiktaša!

Foto: printskrin/mirror.co.uk

Emirhan Delibaš

Besiktas Raskinuo Ugovor sa Fudbalerom Emirhanom Delibašom Nakon Što Je Njegov Profil na Dating Aplikaciji Postao Viralan

Turski klub Besiktas je raskinuo ugovor sa Emirhanom Delibašom nakon što je njegov profil na dating aplikaciji postao viralan na internetu. 21-godišnji fudbaler je napustio klub sporazumno, iako je on porekao da je profil njegov i nazvao ga 'lažnim'. Delibaš je odigrao samo dva seniorska meča za Besiktas pre nego što je otišao, nakon što je prošao kroz njihovu omladinsku akademiju. Zvaničan razlog odluke nije naveden, ali se pretpostavlja da je povezan sa navodnim profilom Delibaša na dating aplikaciji Bumble, koji je sadržao lažne informacije.

Republika

Foto: printskrin/mirror.co.uk

Objava


Polazak iz Kluba

U saopštenju kluba piše: "Sporazumno smo se rastali sa profesionalnim fudbalerom Emirhanom Delibašom. Želimo mu uspeh u budućoj karijeri." Na njegovom dating profilu nalazila se fotografija Delibaša u trening opremi Besiktasa sa pićem u ruci, uz njegovo ime i godine, tvrdeći da ima 24 godine. U opisu je pisalo da je fudbaler za klub, pružio je svoj Instagram nalog i otkrio da traži "nešto neobavezno".

Delibaševa Reakcija

Fudbaler se distancirao od profila i objavio saopštenje na Instagramu u kome piše: "Odbacujem klevete lažnih naloga i želim da istaknem da moja vernost timu nije upitna. Besiktas je za mene odgovornost. Vaša ljubav je bila moja najveća motivacija." Delibaš je igrao za Besiktas u porazu od Kasimpase u Super Ligi u januaru. Takođe je imao kratki nastup u Evropa Konferens ligi za turski tim, iako je ukupno proveo samo 14 minuta na terenu tokom sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading