MAJSTORIJA: Ratkov dao GOL posle PET SEKUNDI! Piksi TRLJA RUKE!

Autor:

Sport

17.02.2024

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centarfor u sjajnoj formi.

MAJSTORIJA: Ratkov dao GOL posle PET SEKUNDI! Piksi TRLJA RUKE!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalski reprezentativac Srbije Petar Ratkov postigao je vodeći pogodak za svoj Salcburg u meču austrijske Bundeslige protiv Linca nakon samo pet sekundi utakmice!

Ovo je bio najbrži gol u istoriji austrijske lige.

Po samom izvođenju lopte na početku utakmice sa sredine terena, upućen je pas ka golmanu, a naš reprezentativac je odmah bio agresivan, a to mu se isplatilo jer je nakon greške odbrane zatresao mrežu.

 

 

Ratkov je u Salcburg došao 18. juna 2023. godine, a pre toga je nastupao za ekipu TSC-a. Za Srbiju je zabeležio jedan nastup, dok je u mlađim kategorijama igrao ukupno 15 mečeva.

Fudbalski savez Hrvatske je želeo sjajnog mladog špica u svom sastavu, ali za Petra nije bilo dileme, te je postao "orao".

Hrvati nisu mogli da se pomire sa ovakvom sittuacijom.

- Čudo od deteta rodila je u Beogradu majka Hrvatica, pa preko nje ima i hrvatsko državljanstvo. Zato je HNS pratio Ratkova i pokušavao da ga nagovori da promeni "fudbalsku nacionalnost". Međutim, u tome nije uspeo i sada je jasno da će Ratkov igrati za Srbiju. Već je prihvatio Piksijev poziv za A reprezentaciju Srbije. Čim odigra nekoliko minuta za Srbiju u zvaničnom meču, priča će i zvanično biti završena - pisao je Index.hr.

Ratkov će se sigurno naći na spisku Dragana Stojkovića za naredne cikluse, a konkurenicja u napda je paklena..

Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Luka Jović, svi raspoloženi golgeterski. Slatke muke za selektora Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading