ŠTA ĆE ZVEZDI BEK? Larjeov transfer jeste propao, ali to NIJE NIKAKAV problem!

Autor:

Sport

16.02.2024

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli su sasvim dovoljno popunjeni.

ŠTA ĆE ZVEZDI BEK? Larjeov transfer jeste propao, ali to NIJE NIKAKAV problem!

Foto: Starsport

Crvena zvezda i Riči Larje nisu se dogovorili, iako je posao bio nadomak realizacije, tako da crveno-beli ostaju bez beka.

Ideja za angažovanjem Larjea došla je zbog povrede Koste Nedeljkovića. Mladi desni bek crveno-belih je prešao u Aston Vilu u transferu vrednom 9.500.000 evra, ali će polusezonu provesti na pozajmici u Crvenoj zvezdi.

Međutim, Kosta je povredio kuk i ne može da bude na raspolaganju treneru Vladanu Milojeviću, tako da su čelnici kluba iz Ljutice Bogdana odlučili da pojačaju konkurenciju.

Crveno-beli su se dobro raspitali o Larjeu, a insajderske informacije dobili su od dojučerašnjeg kapitena Milana Borjana čiji je sud bio od izuzetne važnosti pošto je on ishvalio saigrača iz selekcije Kanade.

Delovalo je da je transfer završen, pominjala se cifra od 500.000 evra, ali od dogovora na kraju ipak nije bilo ništa.

Republika

Foto: https://www.profimedia.rs/

Riči Larje

Zašto to ne predstavlja apsolutno nikakvu štetu po crveno-bele? Trenutno, Vladan Milojević ima na raspolaganju četiri prava beka, ne računajući pomenutog povređenog Nedeljkovića. To su: Milan Rodić, Ognjen Mimović, Lazar Nikolić i mladi Viktor Radojević kog je trener Zvezde u velikoj meri igrački afirmisao tokom priprema na Kipru. 

O Rodiću ne treba trošiti reči - on je prekaljeni levi bek, Milojevićev vojnik kom prija da igra pod palicom novog/starog stratega Zvezde, što govori i činjenica da je postigao gol već na otvaranju prolećnog dela šampionata protiv Voždovca.

Poziciju uz levu aut liniju može da pokrije i pomenuti mladi Viktor Radojević, dok na desnom beku Milojević na raspolaganju ima Nikolića i mladog Mimovića, a to mesto može da pokrije i Miloš Degenek, koji će se vratiti na teren u narednom periodu, kao i univerzalac Srđan Mijailović. Ukupan zbir - sedam bekova, pet bez Koste i Degeneka.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Viktor Radojević

Do kraja nacionalnog šampionata ima još 10 kola, a potom slede plej-of mečevi, kojih ima sedam. Kada se sve sabere - uz borbu za trofej Kupa Srbije, do kraja sezone Zvezda ima 20 utakmica i trenutno pet bekova.

Međutim, povreda Nedeljkovića sigurno neće udaljiti mladog igrača van terena do kraja sezone, kao ni Degeneka, te, kada se uzme u obzir i taj podatak da će se oni vratiti na teren vremenom, čini se da bekovska pozicija nije nimalo u deficitu. S toga, potpuno razuman zaključak je da se sezona može "izneti" sa trenutnim brojem bekova i da nedolazak Larjea ne predstavlja nikakvu opasnost, te da se na leto onda krene u rekonstrukciju i spremanje tima za kvalifikacije za Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading