TADIĆ NASTAVLJA DA MELJE U TURSKOJ! Reprezentativac Srbije POGODIO, ali nedovoljno za POBEDU! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.02.2024

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična forma u godini Evropskog prvenstva.

TADIĆ NASTAVLJA DA MELJE U TURSKOJ! Reprezentativac Srbije POGODIO, ali nedovoljno za POBEDU! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Dušan Tadić

Fudbaler Fenerbahčea i reprezentacije Srbije, Dušan Tadić, postigao je pogodak u 49. minutu u remiju svog tima na duelu sa Alanjasporom. 

U poslednjih nekoliko utakmica, iako je igrao veoma dobro, nije uspevao da se upiše na listu strelaca, ali ni asistenata. Ipak, taj kratki niz od tri meča je sada zvanično prekinut.

Pri rezultatu 1:0 za Alanjaspor, jedan od odbrambenih igrača gostiju je napravio prekršaj nad Đikuom. Odgovornost je preuzeo Tadić. 

Stavio je loptu na belu tačko staloženo, i slabim udarcem poslao loptu u gornji desni ugao golmana Taskirana. Iako je čuvar mreže pogodio stranu, Tadićev udarac je bio suviše precizan, tako da nije imao nikakve šanse. 

 

 

Ovo je bio Dušanov osmi pogodak u prvenstvu turske ove sezone, tome dodaje i sedam asistencija što ga čini jednim od najboljih igrača truskog tima. 

Kasnije se u strelce upisao i Edin Džeko, koji je golmana Alanje matirao za vođstvo. Ipak, Fener je prednost ubrzo izgubio u 63. minutu, a upravo je Augusto, strelac drugog gola za goste postavio konačan rezultat. 

Fenerbahče se sada nalazi ma drugoj poziciji turskog šampionata, iza prvoplasiranog Galatasaraja. Tadić i ekipa imaju 64 poena na 25 odigranih susretai predstoji im meč sa Rizesporom 17. februara. Što se njihovog večerašnjeg protivnika tiče, oni su daleko na 14. mestu sa samo 28 bodova, i ovaj poen će im biti zlata vredan u borbi za opstanak. Naredni meč igraju sa Adanjom na domaćem terenu. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading