UZMI ILI OSTAVI! Partizan dobio PONUDU za Saldanju koja se NE ODBIJA! Igraće u tandemu sa reprezentativcem Srbije?!

Autor:

Sport

01.02.2024

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač crno-belih želja mnogih evropskih klubova.

UZMI ILI OSTAVI! Partizan dobio PONUDU za Saldanju koja se NE ODBIJA! Igraće u tandemu sa reprezentativcem Srbije?!

Foto: Starsport

Rukovodstvo Partizana ne namerava da proda Mateusa Saldanju ove zime, ali ponude u Humsku neprestano stižu za brazilskog napadača.

Nedavno je iz Istanbula došla ne mala cifra od 6.000.000 evra koja je odbijena, jer je jesenji lider Superlige Srbije tražio 10.000.000 evropskih novčanica za najboljeg strelca ekipe. Ipak, turski novinar Jagiz Sabunčolu prenosi kako Fener sprema novu, koja bi mogla da "slomi" čelnike crno-belih.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura je nedavno izjavio da klub nema nameru da pusti Saldanju, kao jednog od najboljih igrača tima, u jeku bitke za prvu titulu od 2017. godine.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Tadić je stigao u Istanbul iz Ajaksa

Podsetimo, Saldanja je letos stigao u Partizan za 1.300.000 evra iz japanskog Džef Junajteda. Na 24 utakmice za crno-bele, 24-godišnji Brazilac je postigao 15 golova.

Na ruku čelnicima Fenera ide činjenica da prelazni rok u Turskoj traje do 9. februara, a ukoliko do transfera dođe, Brazilac će se pridružiti "balkanskoj ekipi", za koju već nastupaju kapiten Srbije Dušan Tadić, Bosne i Hercegovine Edin Džeko, još jedan reprezentativac BiH Rade Krunić...

Fenerbahče inače ima još veći post od Partizana, pošto na domaću titulu čeka punih deset godina. Ove sezone vodi žestoku borbu za Galatasarajem, a oba tima posle 23 kola u Superligi Turske imaju po 60 bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading