GROMOGLASNI UDARI, BLOKIRANE ULICE, NEZADOVOLJNI GRAĐANI I HILJADE NAVIJAČA - Delije napravile APSOLUTNI HAOS u centru Beograda pre utakmice! (FOTO) (VIDEO)

Autor:

Sport

10.02.2024

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo su navijači Zvezde pokazali zašto su među najboljima u Evropi.

GROMOGLASNI UDARI, BLOKIRANE ULICE, NEZADOVOLJNI GRAĐANI I HILJADE NAVIJAČA - Delije napravile APSOLUTNI HAOS u centru Beograda pre utakmice! (FOTO) (VIDEO)

Foto: ST/REPUBLIKA

Nastavlja se sezona u Superligi Srbije, a Crvena zvezda ima veliki zadatak - da se izbori za prvo mesto, titulu i povlašćenja u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Međutim, neće joj biti nimalo lako, pošto je u tome umnogome sprečava ljuti rival - Partizan. Crno-beli su naneli veliku ranu suprotnom taboru kada su trijumfom (2:1) pred svojim navijačima u poslednjem jesenjem kolu izborili prvu poziciju pred odlazak na pauzu. Danas, pred duel Zvezde sa Voždovcem, tačno dva sata ranije, "Delije" su se skupile ispred Hrama Svetog Save odakle je krenuo ogroman crveno-beli korteo. Republika je bila na licu mesta, a evo i kako je sve to izgledalo:

"Bacajte bombe, četnici" - uz gromoglasne udare počelo je da se ori oko 14 časova i 20 minuta, dok su pristizali navijači iz pravca Slavije ka onima koji su se ranije okupili u "Karađorđevom parku". Ubrzo je počelo dovikivanje - orilo se Vračarom "KOSOVO!" - "SRBIJA!" Potom je policija ubrzo blokirala prilaze bulevaru, a građani nezadovoljni činjenicom da ne mogu da dođu do kuće ubrzo su krenuli da negoduju. Nedugo nakon toga korteo se uputio ka Marakani, uz veliku parolu na čelu i mnoge zvezdaške pesme.

Foto: ST/REPUBLIKA

Korteo "Delija"

Navijači veruju u svoj tim.

- Delije su oduvek pokazivale koliko vole klub i mislim da je ovo još jedan dokaz. Broj ljudi koji se danas skupio ovde - mislim da bi retko ko to mogao. Očekivanja od danas su da pobedimo, kao i od svih ostalih utakmica. Daj Bože da prestignemo Partizan i uzmemo titulu, mislim da možemo sad kad je Miloje tu i da će da uradi bolji posao od Bahara - rekao je navijač crveno-belih za Republiku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ranko

10.02.2024 18:48

hahhaah crvena zvezda i cetnici,Sramotite klub koji su osnovan od strane partizana-kumunista a ne nekih izdajnika cetnika ,nista niste bolji od ustasa gamadi jedna