VLADAN MILOJEVIĆ JURI PRVU POBEDU U DRUGOM MANDATU MARAKANI! Zvezda pravi vatreni doček Voždovcu!

Autor:

Sport

10.02.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma važan meč za crveno-bele.

VLADAN MILOJEVIĆ JURI PRVU POBEDU U DRUGOM MANDATU MARAKANI! Zvezda pravi vatreni doček Voždovcu!

Foto: FK Crvena zvezda

Vladan Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Voždovac u okviru 20. kola Superlige Srbije od 16.30 časova. 

Ovo će biti prva zvanična utakmica Vladana Milojevića u svom drugom vođenju kluba sa Marakane, tako da treba očekivati da delije spreme poseban doček najuspešnijem stručnjaku crveno-belih u ovom veku. 

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

 

Novi-stari stručnjak Zvezde najavio susret sa Voždovcem. 

- Željno iščekujemo nastavak prvenstva, da pokažemo kvalitet i upustimo se u tešku borbu do kraja šampionata. Očekuju nas zahtevni mečevi odmah na početku, nijedna utakmica nije laka, ali sam optimista. U goste nam dolazi neugodna ekipa. Uz večitog rivala to je tim koji najmanje 'leži' Crvenoj zvezdi. Dva puta su nas pobedili na 'krovu', pre dve godine i sada u aktuelnoj sezoni. Bez obzira na promenu trenera, Voždovac u kontinuitetu ima izgrađen stil i filozofiju igre. Mladi igrači su sposobni i znaju da igraju, uz to su motivisani i puni elana. Očekuje nas dobra i teška utakmica - rekao je Milojević. 

U prvom delu sezone, Voždovac je u 5. kolu Superlige Srbije uspeo da savlada Zvezdu sa 3:2, a u jednom momentu je vodio sa velikih 3:0 golovima Burmaza, Neškovića i Teodorovića.

Zvezda je obezbedila besplatan ulaz na ovu utakmicu i otvorila je sve kapije stadiona "Rajko Mitić", tako da će "zmajevi" dobiti vatren doček. 

Kladionice naravno favorizuju aktuelnog šampiona. Pobeda crveno-belih se plaća kvotom 1.10, nerešen je kvota 10, a pobeda gostiju čak 27! Dakle ukoliko uložite 1000 dinara na "brejk" Voždovca, vratilo bi vam se čak 27 hiljada!

Zvezda je drugoplasirana ekipa šampionata sa 48 poena, a "znmajevi" su sedmi na tabeli sa 28 bodova. 

Utakmica je na programu Arena Sport Premium 1. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading