VEOMA LOŠE VESTI ZA ZVEZDAŠE! Crveno-beli ZNAČAJNO OSLABLJENI pred Voždovac!

Autor:

Sport

07.02.2024

23:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Marakani moraju imati strpljenja.

VEOMA LOŠE VESTI ZA ZVEZDAŠE! Crveno-beli ZNAČAJNO OSLABLJENI pred Voždovac!

Foto: Starsport

Fudbaleri Obale Slonovače savladali su reprezentaciju DR Konga u drugom polufinalnom okršaju na Afričkom kupu nacija rezultatom 1:0. 

To znači da će se povratak Žan Filipa Krasoa odgoditi makar do 11. februara, kada je zakazano finale AFCON.

Kako Superliga Srbije za crveno-bele počinje desetog februara na Marakani protiv Voždovca, jedno od najvećih letošnjih pojačanja neće biti u stanju da pomogne svojoj ekipi. 

Foto: Starsport

Žan Filip Kraso

Ipak, sigurno da će za njegovo samopouzdanje biti dobro ukoliko sa svojom reprezentacijom osvoji trofej Crnog kontinenta. Obala Slonovače je favorizovana protiv Nigerije, pretežno zbog prednosti domaćeg terena. 

Što se tiče drugog polufinalnog susreta između Nigerije i Južnoafričke republike, igrači u zelenim dresovima odneli su pobedu posle mukotrpnog duela, čiji ishod se odlučio u penal završnici. 

Na kraju regularnog dela rezultat je bio 1:1, a ni dodatnih 30 minuta igre nije iznedrilo konačnog pobednika. Zbog toga se pobednik odlučivao sa bele tačke, a posle dva promašaja Mokoena i Makgopa, Nigerijci su uspešnom realizacijom Ihenača došli do teško izvojevanog trijumfa.

Finalni meč je zakazan za nedelju 11. februara od 21.00 čas  na olimpijskom stadionu Alasane Outara. Utakmica za treće mesto održaće se dan ranije od 20.00 časova u Abidjanu. 

 

Cup tree provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading