BAHAR NA PRAGU NOVOG POSLA: Izraelac seda na klupu velikana?

Autor: P. Z.

Sport

06.02.2024

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doskorašnji trener Crvene zvezde bi mogao da preuzme trofejni klub.

BAHAR NA PRAGU NOVOG POSLA: Izraelac seda na klupu velikana?

Foto: star sport

Izraelski trener Barak Bahar mogao bi uskoro da preuzme ekipu Olimpijakosa, prenosi grčka "SDNA".

Nakon smene Karlosa Karhavala, dosadašnjeg trenera pirejskih crveno-belih, Bahar se nameće kao glavni kandidat za tu poziciju.

Ova vest je izazvala veliku pažnju tamošnje javnosti, posebno zbog Baharovog uspeha sa Makabi Haifom kada je u kvalifikacijama za Ligu šampiona izbacio upravo Olimpijakos.

Ubrzo nakon što se legendarni Darko Kovačević vratio u Olimpijakos na poziciju sportskog direktora, on i visokim zvaničnik kluba Kristijan Karembe, krenuli su u akciju dovođenja Bahara u Pirej.

Republika

Foto: Starsport

Darko Kovačević

Izraelski trener je već dugo na meti Olimpijakosa, a njegov uspeh sa Makabi Haifom, naročito u pobedi od 4:0 protiv Atine, ostavio je snažan utisak na grčku javnost. Međutim, prema navodima grčkih medija, pre dolaska u Olimpijakos, Bahar će morati da reši spor sa Crvenom zvezdom pred FIFA. Ovaj sudski proces može značajno uticati na Baharovu budućnost i njegovu moguću ulogu u Olimpijakosu.

Iako je Bahar letos potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, njegov odlazak iz kluba bio je neizbežan nakon slabih rezultata. Uprkos najavi tužbe i zahteva za odštetu, Baharov transfer u Olimpijakos ili neki drugi klub izgleda kao realan scenario u skorijoj budućnosti.

Uz sve ove turbulencije, javnost sa nestrpljenjem očekuje rasplet situacije i nastavak Baharove karijere, kao i eventualne promene u stručnom štabu Olimpijakosa. S obzirom na značaj ove vesti za grčki fudbal, očekuje se da će se situacija dodatno razvijati u narednim danima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading