NA MARAKANI SE NIJE PROSLAVIO! Veliki PROMAŠAJ Zvezde otišao na Bliski istok!

Autor:

Sport

03.02.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od odlaska iz tabora crveno-belih promenio je mnogo klubova.

NA MARAKANI SE NIJE PROSLAVIO! Veliki PROMAŠAJ Zvezde otišao na Bliski istok!

Foto: Starsport

Očekivalo se od Srđana Spirodonovića, kada je dolazio u Crvenu zvezdu iz poljskog Pogona, da će biti predvodnik novog mladog talasa, međutim ubzro je napustio Marakanu i otisnuo se u turski Genčlerbirligi.

Vrlo brzo je nestao sa crveno-bele mape, a sada je našao novi klub. Bečlija će karijeru nastaviti u Kuvajtu, prenose beogradski mediji. Ostaje da se vidi za koji tim će nastupati, ali definitivno će ponovo promeniti državu i nastaviti svoje fudbalsko putešestvije.

Krajem prošle godine kada je napustio Saudijsku Arabiju, objasnio je zašto je doneo odluku da više ne igra za tamošnji Hadžer.

Foto: Starsport

Srđan Spiridonović

- Ne vredi tog novca, ne meni, ne više. Kako je vreme prolazilo nisam više to mogao da podnesem. Zaista sam uživao u jelima, ali za razliku od Evrope nedostajala mi je raznovrsnost. A vrućina ne može rečima da se opiše. Onda zato ideš u krevet vrlo kasno i spavaš do podneva. Psihički samo bio vrlo umoran. Jedeš, spavaš, treniraš, gledaš TV. Tako mi je izgledao svaki dan, prilično dosadno. Život tamo jednostavno nije za mene - rekao je Spiridonović.

Posle Turske i grčkog Panioniosa, igrao je za litvanski Kaunas Žalgirio, u kome se zadržao samo tri meseca.

Podsetimo, u dresu Zvezde popularni "Spidi" zabeležio je 24 nastupa u sezoni 2020/2021. i postigao četiri gola, uz pet asistencija, a Marakanu je zvanično napustio u oktobru pre dve godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading