SRAMNE OPTUŽBE IZ BUGARSKE! U Botevu KRIVE Zvezdu za prekid UTAKMICE!

Autor:

Sport

02.02.2024

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je njihov igrač prvi udario Uroša Spajića i napravio incident.

SRAMNE OPTUŽBE IZ BUGARSKE! U Botevu KRIVE Zvezdu za prekid UTAKMICE!

Foto: printscreen Arena sport

Ne stišava se bura posle prekinutog meča između Crvene zvezde i Boteva, koji su Beograđani dobili 2:1 golovima dvostrukog strelca Šerifa Endiajea.

Do prekida je, podsetimo, došlo u 67. minutu kada je fudbaler tima iz Vratsne Barbosa posle oštrog starta Spajića, udario pesnicom po licu Zvezdinog štopera, nakon čega je nastao haos i prekid susreta.

Trener Vladan Milojević povukao je svoju ekipu sa terena, a dan kasnije Bugari su se oglasili iznevši optužbe na račun srpskog šampiona:

- Znamo da je Crvena zvezda veliki klub, ali ovo su i za nas pripreme i hteli smo da odigramo dobar meč. Možda su očekivali da samo šetamo po terenu i da lako pobede. Ne, dobro smo igrali i radili. Scene koje su se dogodile na kraju nisu prijatne i ja ih ne podržavam, tome nema mesta u fudbalu, ali takve tenzije nisu došle sa naše strane. Poštujem protivnika, ali moraju i oni nas - rekao je Hristo Janev, šef struke Boteva.

Zatim dodaje da je možda njihova dobra igra iznervirala igrače s Marakane.

- Ovo je bio drugi uzastopni težak meč za nas, igrali smo dobro, ali nisam zadovoljan kako se završilo. Nije lepo što se meč nije završio jer smo hteli makar do nerešenog ishoda. Možda je naša dobra igra iznervirala protivnika koji je potom reagovao nervozu - istakao je Janev.

Zvezda je pripreme na Kipru završila sa maksimalnih pet pobeda, redom su padali: Akritas (3:2), mađarski Zalaegeršeg (1:0), subotički Spartak (3:1), lučanska Mladost (2:0) i Botev do prekida utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading