POTPISAO REPREZENTATIVAC: Crveno-beli doveli veliko pojačanje!

Autor: P. Z.

Sport

31.01.2024

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi štoper je u gradu.

POTPISAO REPREZENTATIVAC: Crveno-beli doveli veliko pojačanje!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Crvena zvezda - Vojvodina

FK Vojvodina nastavlja da se značajno pojačava u zimskom prelaznom roku. Novosadski crveno-beli su nakon Njegoša Petrovića, Vukana Savićevića i Dragana Rosića angažovali novo zvučno pojačanje.

U pitanju je reprezentativac Luksemburga Seid Korać!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

Momak rođen u Niderkornu ima 22 godine i igra na poziciji štopera. Iako ima srpsko i bosansko poreklo, odlučio je da brani boje države u kojoj se i rodio.

- Veoma mi je drago što sam došao u ovako veliki klub. Siguran sam da ćemo biti uspešni i da ćemo osvojiti mnogo trofeja. Generalno pratim srpski fudbal, pratio sam Super ligu, ali i Vojvodinu letos protiv APOEL-a. Poznajem pojedine igrače, znam kako su im tekle karijere i srećan sam što ćemo deliti svlačionicu. Raduje me što ću odmah početi da treniram sa njima i nadam se da ću se što pre prilagoditi, a onda da počnemo i zajedno da pobeđujemo za Vojvodinu - rekao je Korać za klupski sajt.

On je fudbalske korake započeo u Luksemburgu, u Rodenžeu, iz kog je leta 2020. prešao u akademiju nemačkog Nirnberga. Posle godinu dana u Nemačkoj, preselio se u danski Esbjerg, a potom je leta 2022. otišao na pozajmicu u kiparski Akritas

Dansku je napustio prošle zime kada se preselio u dosadašnji tim Degefors, za koji je odigrao 29 mečeva uz jedan postignut gol.

Korać je za seniorsku reprezentaciju Luksemburga odigrao tri meča, a prethodno je prošao i sve mlađe selekcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading