POGINUO MLADI SRPSKI FUDBALER! Izgubio kontrolu nad vozilom i udario u bankinu! Imao je samo 19 GODINA!

Autor: M. M.

Sport

29.01.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti stižu iz severnog dela Srbije.

POGINUO MLADI SRPSKI FUDBALER! Izgubio kontrolu nad vozilom i udario u bankinu! Imao je samo 19 GODINA!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Policija i hitna pomoć

Fudbaler Proletera iz Novog Sada Radovan Bošnjački (19) poginuo je oko jedan sat posle ponoći u noći između subote i nedelje, kada je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u bankinu i izleteo sa puta.

On se svojim Fiatom kretao iz Šajkaša ka Mošorinu a sa njim je u automobilu u trenutku udesa bila jedna devojka, piše Blic.

Bez obzira na to što udes nije delovao da je mogao izazvati fatalan ishod, nesrećnim spletom okolnosti Radovan je ostao na mestu mrtav dok je njegova saputnica na sreću prošla skoro nepovređeno.

Ona je odmah nakon nesreće obavestila policiju koja se zajedno sa Hitnom pomoći našla brzo na mestu udesa, međutim lekari su mogli samo da konstatuju smrt nesrećnog mladića.

Uprava FK "Proleter" sa Slane Bare i Radovanovi saigrači opraštaju se od njega putem društvenih mreža a izjave saučešća porodici i klubu šalju i prijatelji i sportski rivali iz mnogih drugih klubova - FK "Jadran", FK "Borac", OFK "Futog", OFK "Sirig", FK "Slanobarac"...

- Divan momak, veliki borac i izuzetno perspektivan igrač. Izgubili smo saigrača a prvenstveno dobrog prijatelja na kojeg smo uvek mogli da se oslonimo. Bio je uvek tu da podigne atmosferu, da nas bodri i ohrabri ako nam ponestane snage. Bio je naš motor i naš ponos. Tuga je velika a gubitak nenadoknadiv - priča jedan Radovanov saigrač.

Preliminarni rezultati istrage pokazali da je reč o nesrećnom slučaju

Kako nezvanično saznaje "Blic", preliminarni rezultati istrage o mogućem uzroku udesa u kome je poginuo mladić pokazali su da je reč o nesrećnom slučaju bez elemenata krivičnog dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading