TRENER JUVENTUSA KIVAN NA VLAHOVIĆA ZBOG POGOTKA?! Bilo bi BOLJE da je pustio NJEGA da da GOL!

Autor:

Sport

22.01.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa im ne valja.

TRENER JUVENTUSA KIVAN NA VLAHOVIĆA ZBOG POGOTKA?! Bilo bi BOLJE da je pustio NJEGA da da GOL!

Foto: Tanjug/AP

Alegri i Vlahović

Fudbaleri Juventusa pobedili su Leće rezultatom 3:0 na gostujućem terenu. 

Naš Dušan Vlahović ponovo je pogodio za "staru damu" dva puta i tako još jednom zapušio usta kritičarima i ispisao istoriju. 

Međutim, ni to nije bilo dovoljno treneru Juventusa, već je morao i da proziva Vlahovića posle utakmice?!

Naime, Alegri je poručio kako bi možda bilo bolje da Dušan nije dirao loptu, već da je pustio Mekenija da postigne gol, a evo i zašto.

- Mekeni se plaši letenja tako da je na današnju utakmicu u Leče došao vozom. Možda bi bilo bolje da je Vlahović pustio njega da postigne gol... - rekao je Alegri nakon susreta u kome je Juventus došao do nove pobede i skočio na prvo mesto na tabeli.

Dušan možda jeste dirao loptu nakon što bi ona gotovo sigurno ušla u mrežu, ali to jednostavno rade pravi napadači koji imaju njuh za gol.

Naš reprezentativac prvo je postigao pogodak u 59. minutu volejom iz kaznenog prostora i tako postao drugi igrač koji je u poslednjih 50 godina dao deset i više golova u Seriji A, a da nije imao 24 godine. Jedini sa ovim uspehom pored Dušana je Paolo Dibala. 

Vlahović se nije zadovoljio jednim pogotkom pa je u 68. minutu upravo pri pomenutoj situaciji na udarac Vestona MeKenija reagovao spretno i ugurao loptu u gol. 

Ovom pobedom, fudbaleri Juventusa preuzeli su prvo mesto na tabeli Serije A od Intera iz Milana, makar dok "Neroazuri" ne odigraju svoj zaostali meč. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading