RASIZAM U UDINAMA! Jović NASTAVIO seriju! Luka opet SPASIO Milan, pogodio i Samardžić! Piksi TRLJA ruke! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.01.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roso-neri slavili u samoj završnici protiv Udinezea rezultatom 3:2.

RASIZAM U UDINAMA! Jović NASTAVIO seriju! Luka opet SPASIO Milan, pogodio i Samardžić! Piksi TRLJA ruke! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Milana savladali su Udineze u utakmici 21. kola italijanske Serie A, golom u poslednjim sekundama koji je dao Noa Okafor u trećem minutu sudijske nadoknade, za veliko slavlje Piolievog tima.

Preokret je najavio Luka Jović, pošto je srpski reprezentativac postigao novi, peti gol u crveno-crnom dresu, jer je nedavno bio dvostruki strelac u pobedi nad Kaljarijem u Kupu Italije, kada je odveo klub sa San Sira u narednu rundu takmičenja.

Jović je na teren kročio u 75. minutu, a samo osam minuta kasnije prisebnim udarcem doneo izjednačenje (2:2) Milanu i najavio preokret!

Malo pre odmora Ruben Loftus-Čik je pogodio za vođstvo gostiju 1:0, ali je drugi srpski reprezentativac Lazar Samardžić doneo izjednačenje domaćima u 42. minutu.

Foto: Tanjug/AP

Lazar Samardžić

Sjajnim golom sa više od 18 metara matirao je golmana Milana Majka Manjana, koji je bio centralna figura utakmice.

Naime, Meč je obeležio incident, koji se dogodio dva puta u kratkom vremenskom intervalu, a vrhunac svega je bio izlazak iz igre golmana roso-nera Majka Manjana.

Njemu su navijači s tribina u šestom minutu skandirali rasističke uvrede, da bi se to ponovilo samo 15 minuta kasnije.

Manjan nije želeo da nastavi utakmicu. Najpre je sudiji rekao šta se događa, a onda je pošao da napustiti teren. Skinuo je rukavice i otišao u svlačionicu, za njim je krenulo još nekoliko igrača Milana.

Ipak, posle svega imao je podršku svojih saigrača kao i protivničkih fudbalera, a na kraju su ga delegat i svi ostali nagovorili da promeni odluku i vrati se na teren, što je i učinio. Susret je bio nakratko prekinut, da bi potom usledio nastavak, sa Manjanom među stativama.

Zanimljivo da je golman Milana po povratku na teren posle prekida, uvek dobijao glasne zvižduke navijača Udinezea svaki put kada bi došao u posed lopte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading