CRVENO-BELI USPEŠNO POČELI PRIPREME! Bandović DEBITOVAO pobedom na klupi Vojvodine!

Autor:

Sport

20.01.2024

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel superligaša na Kipru pripao Novosađanima.

CRVENO-BELI USPEŠNO POČELI PRIPREME! Bandović DEBITOVAO pobedom na klupi Vojvodine!

Foto: Starsport

Fudbaleri Vojvodine pobedili su danas ekipu Voždovca rezultatom 2:1 u prvom pripremnom meču na Kipru.

Strelci za Novosađane bili su Mihajlo Ivanović u 83. i Lazar Jovanović u 85, dok je pogodak za Voždovac postigao Stefan Pirgić u 63. minutu.

Trener superligaša sa "Karađorđa" Božidar Bandović, koji je ekipu preuzeo tokom zimske pauze, bio je zadovoljan izdanjem svojih izabranika na prvoj proveri.

Republika

Foto: FK Vojvodina

Božidar Bandović na promociji u Vojvodini

- Posle prvih nekoliko dana rada i ove prve utakmice, mislim da smo prikazali dosta pozitivnih stvari. Moramo još da unapredimo našu igru i na tome ćemo da radimo. Prezadovoljan sam pristupom, disciplinom i igrom tima od početka do kraja, treba da nastavimo ovako i bićemo sigurno još bolji - rekao je Bandović za klupski sajt.

Naredna utakmicu na Kipru Vojvodina igra u sredu protiv jermenskog Ararata.

Podsetimo, Novosađani su prvi deo sezone u Superligi Srbije završili na sedmom mestu sa 28 bodova, koliko ima upravo današnji rival, šestoplasirani Voždovac, ali su zbog lošije gol razlike iza "zmajeva".

Inače, od početka prelaznog roka "stara dama" iz Novog Sada je angažovala nekoliko pojačanja, među kojima je najzvučnije ime Njegoša Petrovića. Bivši igrač Crvene zvezde stigao je na pozajmicu iz španskog prvoligaša Granade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading