GUDELJ ZAVRŠIO SEZONU! KRAJ KARIJERE SVE IZVESNIJI?

Autor:

Sport

16.01.2024

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat našeg reprezentativca sigurno neće nastupati neko vreme.

GUDELJ ZAVRŠIO SEZONU! KRAJ KARIJERE SVE IZVESNIJI?

Foto: Instagram/Printscreen/nemanjagudelj

Dragiša Gudelj u bolnici u Španiji

Srpski fudbaler Dragiša Gudelj, inače brat našeg standardnog reprezentativca Nemanje Gudelja, završio je sezonu. 

Dragiša je u dva navrata doživeo kolaps na terenu i odlučeno je da se ne vraća na teren do završetka aktuelne takmičarske godine.Naš fudbaler je kolabirao je 3. decembra,i tako drugi put u godini završio na terenu zbog problema sa srcem i sada je procenjeno da je najbezbednije da se ne vraća do sledeće sezone. On se prethodno i u martu srušio na travu  u toku utakmice i sedam minuta su ga oživljavali na terenu.

Gudelj ima problema sa srcem, a Kordoba se sada ponovo oglasila o njegovom zdravstvenom stanju.

Republika

Foto: twitter printscreen

Dragiša Gudelj na nosilima

- Fudbalski klub Kordoba saopštava da će Dragi Gudelj zadržati status zdravstvenog odsustva do kraja sezone. U ovom trenutku, iz kluba želimo sa svom naklonošću izraziti našu bezrezervnu podršku Gudelju, želeći na prvom mestu njegovo zdravlje i dobrobit. Vidimo se uskoro, Brate. Gudelj Snaga - piše u saopštenju Kordobe.

On je ove sezone odigrao 15 utakmica, a uprkos tome što su mu doktori savetovali da završi karijeru, za sada nije doneo takvu odluku. 

U svojoj karijeri je Dragiša Gudelj nastupao za drugi tim Ajaksa, Vohlen, drugi tim Vitorije Gimaraeš, drugi tim Kadiza i sada za Kordobu. Nikada nije nastupio za seniorsku reprezentaciju Srbije, ali je branio boje naše selekcije u mlađim kategorijama do svoje 19. godine. Nadamo se da će naš fudbaler biti u mogućnosti da nastavi sa građenjem svog bogatog fudbalskog CV. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading