NOVI TRANSFERI U PARTIZANU! Crno-beli DOVELI GOLMANA, a ostali BEZ KRILA? Šta OVO ZNAČI za Aleksandra Jovanovića?

Autor:

Sport

16.01.2024

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nižu se transferi u Humskoj 1.

NOVI TRANSFERI U PARTIZANU! Crno-beli DOVELI GOLMANA, a ostali BEZ KRILA? Šta OVO ZNAČI za Aleksandra Jovanovića?

Foto: Starsport

Aleksandar Jovanović

I pored mnogobrojnih odlazaka, deluje da sportski sektor Partizana aktivno radi na nadomešćivanju svakog nedostatka u ekipi crno-belih. 

Kako je i obećano, već su stigle zamene za Mihajla Ilića i Kristijana Belića. Prvog će odmeniti Nikola Miličić iz Radničkog 1923, dok će miljenika grobara pokušati da zameni mladi vezista Šahtjora iz Donjecka, Denil Kastiljo. 

Ipak, Partizan se neće libiti da se pojača i tamo gde konkurencija ne postoji. Neprikosnoveni Aleksandar Jovanović će dobiti zamenu među stativama Partizana u liku Miloša Krunića, bivšeg igrača Voždovca, prenosi renomirana insajderska "instagram" stranica navijača kluba iz Humske.

 

 

Kao što je navedeno, ovo teško da će uzdrmati prvog čuvara mreže crno-belih, ali ne bi bilo loše imati zamenu u vidu ukoliko se ovaj povredi. Krunić već neko vreme trenira na Teleoptiku, tako da ova promena neće remetiti hemiju u ekipi. 

Pored Krunića, još promena ima u Humskoj. Naime, isti izvor navodi kako je mladi krilni napadač Mihajlo Petković, prosleđen na pozajmicu u Novi Pazar. 

 

 

Svakako da ovaj transfer neće uticati na koncepciju igre Partizana, s obzirom da Petković nije bio standardi prvotimac, te ambiciozna ekipa sa juga neće biti loša prilika za "kaljenje" talentovanom fudbaleru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading