DELIJE SU OVO ŽELELE DA ČUJU! Stranac se KONAČNO rastao sa Crvenom zvezdom!

Autor:

Sport

12.01.2024

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo je bio na platnom spisku crveno-belih, iako nije ni bio u igračkom kadru srpskog šampiona.

DELIJE SU OVO ŽELELE DA ČUJU! Stranac se KONAČNO rastao sa Crvenom zvezdom!

Foto: Starsport

Dioini

Nekadašnji vezista Lećea Filipo Falko od danas i zvanično više nije fudbaler Crvene zvezde!

Italijan je u poslednjih godinu dana bio u domovini i nije igrao zvanične mečeve za srpskog šampiona, a u razgovoru za "Sport Italiju" otkriva da je napustio klub sa Marakane.

"Mesi iz Salenta" je u Ljutice Bogdana stigao 29. januara 2021. godine kao velika želja tadašnjeg trenera Dejana Stankovića, u transferu vrednom 1.200.000 evra.

Foto: Starsport

Filipo Falko

- Avantura u Srbiji je završena, sa Crvenom zvezdom sa raskinuo ugovor šest meseci pre isteka. Dobro sam, treniram i željan sam da se što pre vratim na teren. Dobro radim, nastavljam da se usavršavam. Verujem da još uvek mogu mnogo da dam fudbalu, kako u Italiji, tako i van nje - rekao je Falko za "Sport Italiju".

Potom je naglasio da na stolu ima ponude iz domovine, ali i iz inostranstva.

- Nisam igrao tri-četiri meseca, ima nekih dodatnih poteškoća. Ispao sam iz tima pošto se moj odlazak u junu nije ostvario, nisam se tada dogovorio sa Crvenom zvezdom. Opcija ima i u Italiji i u inostranstvu, pa ću sa svojim agentima sve proceniti.

Pisalo se čak da bi mogao da ode u Seriju C, u ekipu Taranta koju trenira njegov nekadašnji mentor Ecio Kapuano. On je istakao da bi lično otišao na aerodrom da dočeka Falka.

- On je sjajan, kao trener, ali i kao čovek, u dobrim smo odnosima dugi niz godina. Sa Tarantom treniram jer moram da održim kondiciju. Postoje kontakti, ali ništa više od toga. Ponosan sam što sam ostvario tri promocije iz B u A. Osećam se odlično i želim da dobijem šansu, možda čak i u timu koji cilja Seriju A. Naravno i u inostranstvu, s nestrpljenjem čekam da se vratim. Da vidimo šta će biti od svega toga - istakao je Filipo Falko.

Tokom boravka na Marakani, ofanzivac u crveno-belom dresu upisao 36 utakmica uz šest postignutih golova i četiri "spakovana".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading