STOPIRAN DOGOVOREN TRANSFER LEVOG BEKA U CRVENU ZVEZDU! Milojević I DALJE veruje u Rodića!

Autor:

Sport

12.01.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je bilo spremno za dolazak Nemca.

STOPIRAN DOGOVOREN TRANSFER LEVOG BEKA U CRVENU ZVEZDU! Milojević I DALJE veruje u Rodića!

Foto: Starsport

Milan Rodić

Kai Vagner (26) nedavno je došao u žižu domaće javnosti kada je levi bek navodno postao meta fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Crveno-beli imaju hroničan problem na toj poziciji, odnosno da pronađu zamenu i konkurenciju sada već veteranu Milanu Rodiću (33).

Nakon Hajdina, Žandera, Azarova, te ovosezonskih Baharovih eksperimentana sa Mitrovićem i Nikolićem kao ving-bekovima, izgledalo je kao da je Zvezda pronašla rešenje.

Republika

Foto: Tviter

Kai Vagner

Ipak, sve se promenilo odlaskom Baraka Bahara sa klupe, tačnije porazom u večitom derbiju. Vagner je bio velika želja Izraelca, međutim, kako se on više ne nalazi na klupi crveno-belih, samim tim su se i zahtevi šefa stručnog štaba - Vladana Milojevića promenili. Novi-stari trener Zvezde ne želi da menja recept koji mu je doneo rezultate i odlučio je da veruje Milanu Rodiću, ali i mladom Viktoru Radojeviću je pridružen prvom timu i za koga se veruje da bi po levoj strani mogao da bude ono što je Kosta Nedeljković po desnoj.

U trku za nemačkog fudbalera, koji je iz tamošnje treće lige stigao u člana MLS lige Filadelfija union, uključili su se tada brojni klubovi. Nakon pisala "Atletika" da je Zvezda bacila udicu, navodno su interesovanje za Vagnera pokazali još i Rendžers i Marselj. 

Ipak, interesantno je da će Vagner ostati do 2026. godine u Filadelfiji, uz opciju produžetka saradnje na još 12 meseci, što će reći da bi mogao da "sastavi" čak osam godina u ovom američkom klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading