TO, SRBINE! Mihin sin stigao u Srbiju za Božić! Oduševio ga MURAL ZA TATU u Novom Sadu!

Autor: M. M.

Sport

06.01.2024

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan se pohvalio na Instagramu.

TO, SRBINE! Mihin sin stigao u Srbiju za Božić! Oduševio ga MURAL ZA TATU u Novom Sadu!

Foto: prinskrin

Mural Mihi u Novom Sadu

Dušan Mihajlović, sin preminule fudbalske legende Siniše Mihajlovića, kao i svaka prava Srbenda, proslaviće Božić u otadžbini.

Iako je večinu života proveo "preko", budući da su obeveze roditelja bile vezane uglavnom za Italiju, Dušan ne zaboravlja korene, pa je odlučio da najveći praznik kod pravoslavaca proslavi u matici.

On se na Instagramu pohvalio da boravi u Novom Sadu, a u drugom po veličini gradu u Srbiji sačekalo ga je prijatno iznenađenje. Naime, on je na jednoj od mnogobrojnih fasada ugledao mural posvećen svom ocu - Siniši Mihajloviću, te ga rado objavio na društvenim mrežama.

Foto: Printksrin

Dušan sa novim saradnicima

 

Inače, Dušan će u narednom peridu sve češće boraviti u Srbiji, pošto mu tako nalaže najnoviji poslovni angažman. Naime, on je postao fudbalski agent i radiće u jednoj od najprestižnijih italijanskih agencija.

- Veoma sam srećan što sam se pridružio WSA, jednoj od najboljih međunarodnih agencija u fudbalskoj industriji. Fudbal je je u istoriji moje porodice i za mene je još posebnije da sam ovde da zbog veze između mog oca Siniše i Alesandra Lućija. Zaista želim da mu zahvalim za ovu veliku priliku - poručio je Dušan Mihajlović.

"World Soccer Agency" brine o karijerama mnogih uspešnih fudbalera, među kojima je i srpski reprezentativac Filip Kostić, Dejan Kuluševski, Mojze Kin, Hoakin Korea, Edin Džeko, Luis Murijel i drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading