RONALDO SE BAŠ "OTVORIO"! Poznati pevač u ŠOKU I NEVERICI kada je dobio SKUPOCENI SAT od slavnog fudbalera!

Autor: M. M.

Sport

03.01.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova mama ga obožava!

RONALDO SE BAŠ "OTVORIO"! Poznati pevač u ŠOKU I NEVERICI kada je dobio SKUPOCENI SAT od slavnog fudbalera!

Foto: prinskrin

Ronaldo i Santana

Kristijano Ronaldo (38) prethodnih dana rešio je da obraduje mnoge. Bogat ugovor u Al Nasru iz Saudijske Arabije dozvoljava mu da nemilice troši, pa je tako obradovao i jednog umetnika, inače omiljenog pevača njegove majke Dolores.

Portugalac je najpre počastio svoju majku automobilom vrednim 100.000 evra. U pitanju je bio Porše Kajen koji je Dolores dobila za 69. rođendan. Ali, to nije bio kraj njegovog darivanja. Dobro je prošao i gore pomenuti pevač Karlos Santana, pošto je Ronaldo rešio da mu pokloni sat marke "Roleks" vredan 75.000 evra.

- A nisi to uradio, ne. Zaboga, čoveče. Znaš da mi je ovo prvi, zar ne? Moj prvi "Roleks". Kakav trenutak! Iz tvojih ruku - govorio je emotivni Brazilac Santana na snimku koji druži internetom, da bi se njih dvojica potom fotografisali zajedno.

Inače, na proslavi povodom majčinog rođendana sve je prštalo od luksuza. Rondalo se dobrano potrudio da obraduje Dolores i nimalo se nije štedelo, pišu portugalski mediji. Brojni prijatelji, članovi porodice i rodbina okupili su se kako bi Dolores ulepšali divan dan.

- Ako je srećna, to je zato što je se sin seti, a ne zbog vrednosti poklona. Poštuj oca svoga i majku svoju i produži će ti se dani na zemlji - napisala je na Instagramu Kristijanova sestra Katia koja je objavila video-klip u kojem Kristijano poklanja automobil.

 

 

- Porodica je sve - napisao je na Instagramu slavni fudbaler uz fotografije sa proslave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading