RONALDO POSTAJE INVESTITOR! Ulaže u video-igrice, vrednost projekta iznosi 40 miliona dolara!

Autor: M. M.

Sport

16.12.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši PES i EA Sports FC, nekadašnja FIFA, dobili snažnu konkurenciju.

RONALDO POSTAJE INVESTITOR! Ulaže u video-igrice, vrednost projekta iznosi 40 miliona dolara!

Foto: https://www.profimedia.rs/

EA Sports FC 24 i eFootball 2024 imaju novog partnera! Dugoočekivana igra UFL još uvek nije završena, iako je bila najavljena za 2023, a celu priču ušao je i Kristijano Ronaldo, koji nije samo ambasador ove igre, već i investitor.

UFL je na društvenim mrežama napisao:

- Kristijano se pridružio UFL-u kao investitor!

 

 

Dodali su da su uzbuđeni što sarađuju i stvaraju realnu igru za ljubitelje fudbala širom sveta. Takođe, tvrde da će igrica promeniti sportsko tržište. Vrednost projekta procenjuje se na 40 miliona dolara.

Simulacija igre mogla bi biti objavljena već 2024. godine, iako nema zvaničnog datuma izlaska, a potvrđeno je da će biti dostupna na PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One i PC platformama. Igra će imati Free to Play mod, što znači da će biti moguće igrati je bez dodatnih troškova, ali osnovne funkcije mogu biti podložne dodatnim naknadama.

Na taj način, različite dopunske naknade moguće je plaćati po cenama koje nisu detaljno opisane do sada.

Kako su naveli iz kompanije, Ronaldo će pored svoje finansijske obaveze, pomoći u oblikovanju razvoja ove igre.

- Oduševljen sam što sam dio ovog projekta jer UFL može postati nova vrsta u fudbalskim igrama - rekao je Ronaldo, prenela je španska „Marka“.

Inače, Strikerz Inc., brend iza UFL-a, u vlasništvu je matične kompanije XTEN Limited, međunarodne kompanije za igre na sreću osnovane 2016. godine, prenosi Avaz.

- To što nam se Kristijano Ronaldo pridružio kao partner i investitor je značajan korak napred i potvrda naše vizije da stvorimo vodeću svetsku igru za fudbalske navijače - istakao je Eugene Našilov, izvršni direktor Strikerz Inc.

Tako su eFootball, bivši PES i EA Sports FC, nekadašnja FIFA, dobili snažnu konkurenciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading