"SPORTLIGHT" I SOCCERBET OKUPILI KREM SRPSKOG SPORTA! Pored fudbalera i košarkaša, prisutni i glumci i režiseri!

Autor:

Sport

29.12.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

SOCCERBET i emisija „Sportlight“ okupili su na jednom mestu samo najbolje i najčuvenije

"SPORTLIGHT" I SOCCERBET OKUPILI KREM SRPSKOG SPORTA! Pored fudbalera i košarkaša, prisutni i glumci i režiseri!

Foto: Soccerbet

Na kraju godine bila je prilika da se prijatelji sporta okupe na jednom mestu. Emisija „Sportlight“ ih je u prethodnih 128 epizoda okupljala pojedinačno, a sada su Igor Miklja i Kompanija SOCCERBET ih sve zajedno ugostili. U restoranu „Trattoria Sette Nani”, na adresi Kralja Petra 20 u Beogradu, okupio se krem domaćeg sporta. Ugledni treneri, sportisti, funkcioneri, ali glumci i ostali iz filmske industrije, proveli su nekoliko sati uz piće i ketering uživajući i prepričavajući događaje od kojih bi se napisale sportske knjige.

Aleksandar Trifunović, Gordan Petrić, Milovan Rajevac, Zoran Savić, Miodrag Grof Božović, Srđan Dragojević, Nikola Jovanović, Rade Zalad, Mirko Poledica, Dragiša Binić i mnogi drugi ulepšali su događaj.

Foto: Soccerbet

Miodrag Božović na okupljanju

- Zaista divno druženje i lepa prilika da se vidimo. Hteo bih da poželim Igoru Miklji i SOCCERBET-u sve najlepše u 2024. godini. Mnogo uspeha na poslovnom planu, ali iznad svega zdravlja i sreće. Ovakve emisije su ono što i sam biram da gledam jer je kvalitetno i edukativno – kazao je Milovan Rajevac.

Čestitkama se pridružio i Dragiša Binić.

- Ovde je više poseta prijatelja nego nego oficijalni koktel. Prilika da se vidimo, ispričamo i uživamo u godini koju ispraćamo. Želim da bude što više lepih momenata u 2024. kako vama, tako i vašim igračima – poručio nam je Dragiša Binić.

Foto: Soccerbet

Intervju sa okupljanja

Na kraju, zvezda večeri. Dejan Bodiroga je došao u restoran, a u tom momentu nema osobe koja nije bila oduševljena prisustvom istinske legende. Veliki Bodiroga je uvećao zaista skup sjajnih zvezda prisutnih na ovom druženju.

Emisija „Sportlight“ je u proteklom periodu među najgledanijima. Brojne ekskluzivne priče, gosti iz zemlje i inostranstva i teme koje zanimaju sportsku i širu javnost. Kompanija SOCCERBET je ponosna što je partner ovakve emisije. Očekujte u 2024. još više sjajnih priča i ekskluzivnih gostiju.

Srećna Nova godina!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading