REAL KRENUO U NAPAD! "Meta" je velika zvezda Bajerna, ali ima POSEBAN uslov!

Autor:

Sport

28.12.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Madriđani žele po svaku cenu da dovedu sjajnog defanzivca.

REAL KRENUO U NAPAD! "Meta" je velika zvezda Bajerna, ali ima POSEBAN uslov!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Bajerna iz Minhena

Fudbalski klub Real zainteresovan je za levog beka Bajerna Alfonsa Dejvisa, ali će kanadski reprezentativac u slučaju potpisivanja ugovora sa madridskim klubom morati da pristane na manju platu, prenosi danas španska Marka.

Dejvis (23) je u Minhen stigao 2018. godine iz Vankuvera, a ima ugovor sa minhenskim klubom do 30. juna 2025. Kanadski fudbaler mesecima pregovara sa rukovodstvom Bajerna o produženju saradnju, ali dogovor još nije postignut.

Marka navodi da Bajern nudi Dejvisu godišnju platu od 10 miliona evra. Međutim, kanadski fudbaler traži zaradu između 10 i 13 miliona evra po sezoni za produženje ugovora. Bajern ne želi da ispuni zahteve Dejvisa pošto u klubu smatraju da njegov doprinos nije na nivou najbolje plaćenog igrača u timu.

Foto: Tanjug/AP

Alfonso Dejvis

Španski mediji ističu da Real želi da iskoristi ovu situaciju, pošto planira da angažuje Dejvisa. Rukovodstvo Reala tražiće od kanadskog fudbalera da pristane na manju platu kako bi igrao u madridskom klubu.

Marka ističe primer engleskog fudbalera Džuda Belingema, koji je u letnjem prelaznom roku odbio mnogo veću ponudu nekog drugog kluba kako bi igrao na "Santjago Bernabeu". Belingem navodno zarađuje između šest i osam miliona evra u Realu, a ista cifra bi bila ponuđena i Dejvisu.

Kanadski fudbaler je ove sezone odigrao 23 meča za Bajern u svim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading