VUČELIĆ ISPROZIVAO ZVEZDU: Turistički su igrali u Evropi, donosili posao avio kompanijama!

Autor: P. Z.

Sport

26.12.2023

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo je bilo na promociji kalendara crno-belih.

VUČELIĆ ISPROZIVAO ZVEZDU: Turistički su igrali u Evropi, donosili posao avio kompanijama!

Foto: Starsport

FK Partizan je ovog utorka predstavio klupski kalendar za 2024. godinu, a tom prilikom se okupljenima obratio gospodin Milorad Vučelić.

Predsednik kluba iz Humske, kako je najavljen iako je podneo ostacku pre nekoliko meseci, je na sva usta hvalio izabranike Igora Duljaja.

- Znate onu pesmu crno-beli, ma gde bili... Ipak bolje kad si prvi, bolje nego bilo gde drugo. Čestitam igračima i Duljaju na prvom mesto i želim im da nastave tako. Iskoristiću priliku da čestitam Partizanu, sami su uzeli jednu pobedu u Evropi i doneli Srbiji bod kao svi ostali zajedno - zapitao se Vučelić.

Republika

Foto: Republika

Milorad Vučelić

Potom je pecnuo Crvenu zvezdu, TSC i Čukarički, koji su svi zauzeli poslednja mesta u grupama međunarodnih takmičenja.

- Jedina pobeda u Evropi, šta bi bilo da smo bili drugi... Zato je za druge sezona bila turistička, dobra za avio kompanije, da se vidi sve. Šta bi sve uradili da su igrači imali hleba, mleka i kafe, da se našalim na Igorov račun - dodao je Vučelić.

Na kraju je govorio i o spekulacijama da bi Igor Duljaj mogao da napusti klupu "parnog valjka".

- Nadam se da ćemo sa verom, poverenjem, opredeljenjem za ovu ekipu na čelu sa Duljajem. Da obavestim sve i vas da ne pregovaramo ni sa kim. Dok ima trenera, nikad sa drugim nismo pričali, čak I kada se znalo da Stanojević odlazi. Sa punim poverenjem idemo u nastavak takmičenja - zaključio je Vučelić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading