HAOS U ISTANBULSKOM DERBIJU! Sevale PESNICE, Ikardi zaradio MASNICU! Kapiten "orlova" Dušan Tadić gledao u NEVERICI! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

24.12.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene u velikom derbiju turskog šampionata.

HAOS U ISTANBULSKOM DERBIJU! Sevale PESNICE, Ikardi zaradio MASNICU! Kapiten "orlova" Dušan Tadić gledao u NEVERICI! (VIDEO/FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Najveći derbi istanbulskog fudbala je završen bez golova. U utakmici 18. kola Superlige Turske, Fenerbahče je ugostio Galatasaraj, ali nije bilo pobednika (0:0).

Mreže su ostale mirne, ali akteri definitivno nisu. Na terenu je bio i kapiten reprezentacije Srbije, Dušan Tadić, kojeg je u 69. minutu zamenio Džošua King. Inače, meč je obeležio i sukob Edina Džeka i Maura Ikardija, sredinom prvog poluvremena.

Popularni "Dijamant" je protestovao posle jedne sudijske odluke, a onda mu je prišao Ikardi i dobacio nešto. Džeko ga je odgurnuo, usledila je žestoka verbalna rasprava, a onda su ih saigrači razdvojili.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Tu se haos, ipak, ne završava! Posle meča, Ikardi je objavio fotografiju sa podlivom ispod oka.

 

 

Usledilo je i saopštenje Galatasaraja, upravo zbog masnice na licu njihovog igrača.

- VAR soba i 26 kamera ne vidi, pa nas je u njihovo ime sramota. Nadamo se da će svi oni koji su turski fudbal doveli u ovo stanje jednog dana da se stide. Oni koji pravdu žele za sebe nastavljaju da manipulišu turskim fudbalom na svakom kanalu - navedeno je između ostalog u saopštenju Galatasaraja.

Nedugo potom usledio je odgovor Edina Džeka. Kako je napisao kapiten reprezentacije BiH, Argentinac je dobio podliv kada je glavom udario u stativu.

Foto: www.profimedia.rs

 

Kao i da je posle "plakao" na Instagramu za penal. Takođe je napisao da je to tipično za Galatasaraj i da je sramotno.

 

 

Što se tiče prvenstva, "mrtva trka" je nastavljena. Fener vodi na tabeli sa 44 boda, koliko ima i drugoplasirani Galatasaraj. Trabzon je na trećoj poziciji, ali sa 14 bodova manje, pa je jasno da će se tandem pitati o novom ili starom šampionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading