NEMA ZVEZDE BEZ DOMAĆIH IGRAČA! Milojević po dolasku U METU!

Autor:

Sport

22.12.2023

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milojević nema sumnje.

NEMA ZVEZDE BEZ DOMAĆIH IGRAČA! Milojević po dolasku U METU!

Foto: Starsport

Vladan Milojević je novi/stari trener Crvene zvezde, a ugovor je potpisan na dve i po godine.

"Zvezdin supermen" se vratio na mesto uspeha posle četiri godine, a na konferenciji za medije na kojoj je "otvorio dušu", između ostalog je govorio i o važnosti domaćih igrača koji treba da "vode" strance u Crvenoj zvezdi.

- Crvena zvezda ima dobar sastav. Letos je napravljena dobra selekcija i, da, igrači imaju dovoljan kvalitet. Najbitnije je da se igrači uklope u jednu celinu i da se napravi dobar odnos. Ono što je krasilo Zvezdu kada sam ja bio je upravo taj odnos svih prema klubu. Moraju stranci da upoznaju klub u koji su došli, a domaći igrači moraju da ih vode. Ovo je prva godina kada je Zvezda imala malo odrešenije ruke da napravi tim. Sa strane možda deluje, ali pravljenje tima uopšte nije lako, iskren je bio novi-stari trener crveno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Vladan Milojević na dodeli 29. Zvezdine titule

Potom je, u skladu sa tim, usledilo pitanje o pojačanjima - stranci ili domaći igrači?

Moramo videti koje su moje želje, koji su stavovi kluba, moramo da vidimo sa igračima i mogućnosti kluba. Da li stranci, da li domaći igrači, to je pitanje koje će se večito voditi. Pre stranci nisu mogli da dođu jer su pravila bila drugačija, sada su takva da možete imati stranaca. Prioritet su uvek bili domaći, imamo igrače iz omladinske, ali ne bih ja tu delio. Mora da se napravi jedan miks, kroz priču o zvezdaštvu, ne bih se vraćao nazad šta je to bilo. Mislim da neće biti problema. Često se i drugim klubovima dešava i zbog jezičke barijere i svega da se dobije priča koja nije baš realna. Pre dok smo bili mogao si da imaš četiri stranca, sada je drugačije, zaključio je Vladan Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading