EFEKAT "LALATOVIĆ" PONOVO U MODI: PREGAŽEN četvrtoplasirani tim Superlige!

Autor:

Sport

21.12.2023

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahuktava se "mašina".

EFEKAT "LALATOVIĆ" PONOVO U MODI: PREGAŽEN četvrtoplasirani tim Superlige!

Foto: FK Spartak Subotica

Fudbaleri Spartaka iz Subotice savladali su četvrtoplasiranu ekipu Superlige Srbije Novi Pazar na gostujućem terenu minimalnim rezultatom 0:1.

Čovek odluke bio je Vojo Ubiparip koji je ključni gol postigao u samom finišu meča četiri minuta pred kraj na asistenciju Miloša Roševića.

Prekaljeni tridesetpetogodišnji fudbaler je ušao u igru svega nekoliko minuta ranije i odličnom reakcijom doneo vrlo bitnu pobedu Subotičanima u borbi za plej-of.

Republika

Foto: Starsport

Igrači Novog Pazara

Efekat "Nenad Lalatović" ponovo radi. Poznato je da po svakom povratku u neki srpski klub temperamentni stručnjak "preporodi" ekipu u koju je stigao. Pre pet kola je popularni Lala zamenio Aleksandra Keržakova na klupi Spartaka, a od tada je zabeležio tri pobede. Poražen je ubedljivo od Crvene zvezde, a jedino za šta mu se može zameriti jeste poraz u Pančevu od Železničara.

Kada je preuzeo tim, on je imao 16 bodova, a sada je taj učinak povećan za više od polovine, pošto se Subotičani sa 25 poena nalaze na devetoj poziciji nacionalnog šampionata.

Novi Pazar je na ovom meču bio apsolutni favorit, jer se nalazio na četvrtoj poziciji u domaćem prvenstvu, ali nije mogao protiv Lalatovićevog tima i tako porazom završava jesenji deo polusezone, dok će sledeći meč odigrati u februaru protiv Železničara.

Spartak će istog dana nastaviti sezonu protiv kruševačkog Napretka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading