TEK SAM DOŠAO U SPARTAK, NE BIH DA ME ODMAH KAZNE: Lalatović se vratio, a sa njim i kontroverzne izjave

Autor:

Sport

09.12.2023

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezadovoljan je bio nakon poraza, ali se suzdržao

TEK SAM DOŠAO U SPARTAK, NE BIH DA ME ODMAH KAZNE: Lalatović se vratio, a sa njim i kontroverzne izjave

Foto: FK Spartak Subotica

Tek što se vratio u srpski fudbal, poznati strateg je imao izjavu koja je privukla pažnju. Doduše, nije bio otvoren koliko ume da bude, ali ukoliko mu neke stvari budu smetale i u nastavku šampionata, vrlo je verovatno da će u jednom trenutku da kaže sve šta misli.

Železničar je u okviru 18. kola Superlige Srbije naneo Lalatoviću prvi poraz od kako se vratio u srpski fudbal i preuzeo Spartak. Tim iz Pančeva bio je bolji na domaćem terenu rezultatom 2:1, a do pobede su ih vodili Lazar Romanić i Stefan Hajdin. Gol za Subotičane postigao je Milos Tošeski.

Republika

Foto: printskrin/vikipedia

Sudar Železničara i Spartaka

Nakon meča izneo je utiske povratnik u redove domaće Superlige.

Sami sebe smo pobedili. Iskreno. Iz jedne duge lopte smo primili prvi gol, kod drugog naš golman ispušta loptu… Želeli smo pobedu, dali sve od sebe, nismo uspeli u tome, ali bilo je deset izmena i toliko odugovlačenja, a samo tri minuta nadoknade vremena – prokomentarisao je tok meča popularni Lalat.

A potom i po navici dodao kontroverzan komentar.

- Ja razumem stanje u srpskom fudbalu i zašto je danas moralo da danas bude tri minuta, ali neću mnogo da pričam, tek sam došao u Spartak, ne bih da me odmah kazne. Čestitam Želji na pobedi, a mi se sada okrećemo utakmicama protiv Crvene zvezde i Novog Pazara. Ovde je večeras bilo teško osvojiti bodove – izjavio je nezadovoljni šef stručnog štaba Spartaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading