SABLASAN POGLED NA TRIBINE U HUMSKOJ: Osim delija, posla sata pred meč, NEMA SKORO NIKOGA!

Autor: M. M.

Sport

20.12.2023

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužno!

SABLASAN POGLED NA TRIBINE U HUMSKOJ: Osim delija, posla sata pred meč, NEMA SKORO NIKOGA!

Foto: Republika.rs

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde večeras od 18 časova igraju 171. večiti derbi. 

Najveća svetkovina srpskog fudbala, barem po kolokvijalnom nazivu, nije ni bleda senka onoga što je nekada bilo. Naravno, kada je reč o poseti na tribinama.

Stadion u Humskoj je malo više od pola sata od prvog zvužduka sudije Minakovića - polu prazan. Osim sektora sa gostujućim navijačima. Naime, delije su tradicionalno dobro popunile severnu tribinu zdanja u Humskoj 1, a biće ih još više, dok je pogled na druge strane stadiona sablasan.

Foto: Republika.rs

Navijači Zvezde

Karte za večiti derbi u okviru zaostalog devetog kola Superlige u prodaji su već nekoliko dana. Cene su sledeće: jug i sever su 800 dinara, istok bočno 1.200 dinara, istok centar 1.500 dinara, zapad bočno 1.500 dinara, zapad centar 1.800 dinara, lože istok 5.000 dinara, lože zapad 10.000 dinara.

Slaboj poseti doprinela je i odluka navijača Partizana da nastave bojkot. O čemu se radi? Najvatrenije pristalice crno-belih ne dolaze na utakmice koje njihov voljeni klub igra na svom stadionu, dok su brojni na gostovanjima. Ipak, može se reći da je odluka da ne budu vetar u leđa miljenicima u najvažnijoj utakmici, pomalo radikalna i kontroverzna. Oni, podsetimo, traže odgovornost i ostavke, pre svih generalnog direktora Miloša Vazura, nakon što je dugogodišnji predsednik Milorad Vučelić podneo ostavku.

S druge strane, "delije" masovno stižu na meč u Humskoj, a ulaznice su mogle da kupe na blagajnama svog stadion u prethodnih nekoliko dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading