POVREDA JE PROŠLOST: Bajern jači za vezistu! EVO kada se vraća na teren!

Autor:

Sport

08.12.2023

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomas Tuhel je na konferenciji za medije govorio o povratku reprezentativca Nemačke, ali i o novom pojačanju.

POVREDA JE PROŠLOST: Bajern jači za vezistu! EVO kada se vraća na teren!

Foto: Tanjug/AP

Džamal Musijala

Džamal Musijala, fudbaler minhenskog Bajerna i reprezentacije Nemačke, vratio se posle povrede u ekipu pred duel sa Ajntrahtom iz Frankfurta u Bundesligi, rekao je danas trener  Bavaraca Tomas Tuhel.

- Musijala je u timu. Neće igrati 90 minuta. Videćemo da li će početi utakmicu ili će je završiti - rekao je nemački stručnjak na konferenciji za novinare.

Foto: Tanjug/AP

Tomas Tuhel

Pored Musijaline povrede, Tuhel je govorio i o pojačanju Bajerna u sledećem prelaznom roku, Brajanu Saragosi.

- Potpisali smo sve mlade igrače koji su željni fudbala. Saragosa je dobar dribler, sjajan u situacijama jedan na jedan. Ima puno samopouzdanja i želje. Drago nam je što dolazi kod nas - naglasio je Tuhel.

Podsetimo, Brajan Saragosa je jedno od otkrića španske Primere ove sezone. Nakon izvanrednih partija u Granadi, oko na povremenog španskog reprezentativca bacili su Atletiko Madrid i Barselona. Ipak, prvi je do cilja stigao Bajern.

Saragosa će u Minhen stići u januarskom prelaznom roku. Transfer je vredan 15 miliona eura, a ugovor sa Špancem biće potpisan na pet godina.  

Što se Musijale tiče, on je van terena od osmog novembra. Za vreme utakmice Lige šampiona protiv Galatasaraja doživeo je povredu mišića leve butine koja ga je odstranila sa iz ekipe mesec dana.

Musijala je zbog povrede izostao i sa reprezentativnih utakmica protiv Turske i Austrije, kao i dva meča u Bundesligi i jedan u Ligi šampiona za Bajern.

Bajern je na drugom mestu Bundeslige sa 32 boda, a u subotu će gostovati Ajntrahtu, u utakmici 13. kola.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading