KATAIJEVA I LUČIĆEVA MAGIJA NA MARAKANI: Golman samo ulepšao pogotke (VIDEO)

Autor:

Sport

06.12.2023

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda dala niškom Radničkom pet golova za poluvreme, drugi i četvrti za televizijske špice.

KATAIJEVA I LUČIĆEVA MAGIJA NA MARAKANI: Golman samo ulepšao pogotke (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde i Radničkog iz Niša trenutno igraju za prolaz u četvrtfinale Kupa Srbije, a posle 45 minuta igre izabranici Baraka Bahara imaju ubedljivih 5:0 i pitanje pobednika je odavno rešeno. Međutim, drugi pogodak na meču će se dugo prepričavati. Inače, prenos meča uživo možete pratiti u posebnoj vesti na našem portalu Republika.rs.

Posle vođstva koje je crveno-belima doneo Knežević u 12. minutu, Aleksandar Katai je demonstrirao svo iskustvo koje ima i zadao domaći zadatak mlađim saigračima, ali i poručio izraelskom stručnjaku da bi više trebalo da ga stavlja u igru. Naime, igrao se 17. minut kada je Katai došao do lopte koju su NIšlije izgubile nedaleko od svog gola, tačnije ukrao je, napravio nekoliko koraka unapred, a onda "bocnuo" loptu sa oko 25 metara i prelepim lob-udarce savladao istrčalog golmana Dimitrija Stevanovića, koji je bio na desetak metara ispred linije.

Što se ostalih golova u prvom poluvremenu tiče, Nikola Knežević je za 1:0 pogodio udarcem po zemlji. Endijaje je konačno postigao gol za Zvezdu nakon što ga je proigrao Lazar Nikolić, pa je preciznim šutem konačno skinuo teret oko neefikasnosti i povećao vođstvo na 3:0. Već u 26. minutu bilo je 4:0 i to posle bombe Vladimira Lučića, a pogodak je ulepšao golman Stevanović paradom.

Na 5:0 povisio je Kraso u 37. minutu sa bele tačke. Ima još celo poluvreme da se igra na Marakani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading