BUVAČ ZAMENJUJE BAHARA NA MARAKANI: U priču se umešali Rusi i otkrili njegove planove

Autor:

Sport

05.12.2023

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buvač pre Dinama iz Moskve sarađivao sa Kirgenom Klopom 17 godina.

BUVAČ ZAMENJUJE BAHARA NA MARAKANI: U priču se umešali Rusi i otkrili njegove planove

Foto: www.profimedia.rs

Kao bomba je odjeknula jutros vest da bi Crvena zvezda mogla da dovede Željka Buvača za glavnog trenera umesto Baraka Bahara, pogotovo ako Izraela kiksne u 171. večitom derbiju pa crno-beli ostanu prvi na tabeli posle jesenjeg dela prvenstva. Ta informacija je stigla i do Rusije, tačnije do Dinama iz Moskve u kojem je nekadašnji pomoćnik Jirgenu Klopu u Liverpulu sada zamenik generalnog direktora. Navodno, Buvač nije uopšte razgovarao sa Moskovljanima na temu mogućeg rastanka.

Mogao je Buvač, da je želeo, da vodi i Dinamo, ali o tome nije bilo govora. U moskovski klub je došao sa stavom da ne želi da bude trener. Prema našim saznanjima, 62-godišnji Buvač je potpuno zadovoljan svojom ulogom u Dinamu, gde se bavi transferima, ali ima priliku da ostane u senci - piše Sport Ekspres.

Foto: Starsport

Barak Bahar

Podsetimo, Bahar je navodno u nezavidnoj situaciji jer ekipa Zvezde ne igra onako kako su svi očekivali, ali su finansije ono što ga drži u klubu, odnosno, što stvara problem u rešavanju njegove sudbine, zbog čega mirno sedi na klupi. Ipak, 171. večiti derbi koji se igra 20. decembra bi mogao da bude prekretnica i u njegovom slučaju. Što se tiče Buvača, on je 17 godina radio kao prvi pomoćnik Jirgena Klopa, s kojim je radio u Majncu, Dortmundu i Liverpulu, pre nego je odlučio da postane sportski direktor Dinama iz Moskve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading