ZVEZDINA LEGENDA BESNA ZBOG NAPADA NA KLUB: Dragiša Binić ZAGRMEO ka kritičarima!

Autor:

Sport

04.12.2023

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler kluba iz Ljutice Bogdana ogorčen je na pojedince.

ZVEZDINA LEGENDA BESNA ZBOG NAPADA NA KLUB: Dragiša Binić ZAGRMEO ka kritičarima!

Foto: Starsport

Dragiša Binić

Dragiša Binić reagovao je na komentare trenera u Superligi Srbije nakon mečeva sa Crvenom zvezdom.

Poslednji u nizu imao je Vladimir Gaćinović trener Napretka iz Kruševca koji nije bio zadovoljan nakon poraza svog tima od crveno-belih 1:0.

- Pa, meni je drago da smo odigrali jednu mušku utakmicu, po to smo i došli. Srcem smo hteli da odigramo tu mušku utakmicu, sve ovo drugo ne bih komentarisao, nema smisla - rekao je Gaćinović.

Republika

Foto: Starsport

Dragiša Binić

 

Ovo je zasmetalo Biniću, kao i komentari trenera Vojvodine Ranka Popovića.

- Vidim da u poslednjih nekoliko utakmica treneri Zvezdinih rivala imaju čudne komentare i pitam se odakle to dolazi, kao i zašto to rade, kada na tim mečevima nije bilo apsolutno nijednog spornog momenta, ne samo za njih, nego i za medije. Ne mogu da se ne zapitam otkud to da na primer trener Vojvodine ima aluzije posle meča sa Zvezdom, a nakon duela sa Partizanom ne komentariše činjenicu da je protiv njegove ekipe dosuđen penal van šesnaesterca. Dok šef stručnog štaba Napretka, koji nije uspeo jednom da šutne u okvir Zvezdinog gola, takođe ima nešto što ne želi da komentariše. Neka dobro razmisle zašto samo kada izgube od Zvezde imaju komentare, dok kada se to desi posle meča sa našim večitim rivalom sve je u najboljem redu i pored poraza njihovih ekipa. Mislim da to nije bez razloga tako i zato sam i želeo da prokomentarišem. Mnogo udaraca kreće ka Zvezdi iz raznih kuhinja i mislim da zvezdaši treba da je sačuvaju i zaštite - rekao je Binić.

Zvezda trenutno zauzima drugu poziciju u Supeligi Srbije sa tri boda manje od lidera Partizana, a vodiće veliku borbu sa večitim rivalom za titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading