GAĆINOVIĆ PRED ZVEZDU: Imamo obavezu! U dobroj smo formi i raspoloženju!

Autor: M. M.

Sport

01.12.2023

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napredak u nedelju od 15 časova dočekuje šampiona.

GAĆINOVIĆ PRED ZVEZDU: Imamo obavezu! U dobroj smo formi i raspoloženju!

Foto: Starsport

Vladimir Gaćinović

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 15 časova gostuju Napretku u Kruševcu, a tim povodom govorio je trener domaćih Vladimir Gaćinović.

Meč se igra u okviru 18. kola Superlige Srbije.

Sigurno da imamo obavezu da se predstavimo u pravom svetlu s obzirom na to da nam dolazi ovako renomiran protivnik kao što je Crvena zvezda. Znate i sami da je Zvezda, bez obzira na to što je imala, onako, kiks u Evropi, ona ipak Zvezde i brzo će se oporaviti. Zaista ono što su činili u poslednjih pet-šest godina to je za anale i za istoriju i na takav način prihvatamo ovu utakmicu - započeo je Gaćinović.

Ističe da njegovi izabranici očekuju meč u dobroj formi.

Ono što je nama ostalo je da se spremimo na najbolji mogući način. Raduje me da su igrači u dobrom raspoloženju, u dobroj formi, dobro prihvataju zahteve. Ono što je posebno bitno je da im ja izuzetno verujem. Bez obzira što nam fale neki igrači koji su nam, onako, u ovom momentu vrlo bitni raduje me isto tako da se neki igrači vraćaju, tako da očekujem da ćemo se predstaviti u dobrom svetlu - nastavlja trener Napretka - dodaje Gaćinović.

Govorio je o kvalitetu rivala.

- Oni imaju toliki individualni kvalitet da je nebitno zaista ko im igra. Imaju roster od dva tima. Sigurno da ćemo najviše pažnje pokloniti njihovom ofanzivnom delu gde su izuzetno jaki. Imaju igrače popu Krasoa, Olajinke, Endijaea, ne znam u kakvom stanju je Mića Ivanić, jer izašao u poslednjoj utakmici, ali jednostavno oni imaju toliko igrača da mogu da igraju na tri fronta bez problema. Tako da ćemo mi morati da budemo u pravom svetlu, i manje da se orijentišemo na njih. Naravno, moraćemo da nađemo neki protivrecept za njihove dobre strane i da istaknemo naše dobre strane kao što je to bio slučaj u poslednjim utakmicama - rekao je Gaćinović, a onda i nastavio:

Posebno nam preti opasnost od igrača koji imaju sjajne motoričke sposobnosti, poput Bukarija, Olajinke, Krasoa, poput Ivanića koji je kreator, zaista su svi potetni. Opasni su i iz prekida, preko Dragovića, Đige... To je spoj mladosti i iskustva, to je tim koji je, kažem, napravio kiks u Evropi ali siguran sam da će se vratiti na pravi put. Oni su tim koji vrlo brzo izlazi iz krize. Sigurno je da su očekivali više od Evrope ove sezone, ali mi se više bavimo nama, to je prioritet. Imamo težak raspored i Kup meč i potrebno je da osvojimo što više bodova. Predstoji nam Kup u Vršcu, Vojvodina, Lučani, Spartak... Čeka nas turbulentnih mesec dana gde rešavamo svoju sudbinu i želimo da odemo na zimski odmor puno mirnije glave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading