UŽASNE VESTI ZA BAHARA! Trener Zvezde se OVOME nije nadao!

Autor:

Sport

03.12.2023

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion u 17. kolu Superlige Srbije gostuju Napretku u Kruševcu.

UŽASNE VESTI ZA BAHARA! Trener Zvezde se OVOME nije nadao!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju bitku za odbranu šampionskog trona. Izabranici Baraka Bahara od 15 časova gostuju ekipi Napretka, gde će pobedom pokušati da zacele evropske rane.

Ipak, izraelski stručnjak u ovom meču neće moći da računa na najjači sastav. Štaviše, klub sa Marakane biće desetkovan u "Lazarevom gradu", pošto su van stroja čak petorica prvotimaca.

Put Kruševca neće poći bolesni igrači, a na tom spisku su: kapiten Aleksandar Dragović, Aleksandar Katai, Milan Rodić, Marko Stamenić i Nemanja Milunović!

Foto: FK Crvena zvezda

Mirko Ivanić

Ako se tome doda da Mirko Ivanić vuče povredu od utakmice iz Berna protiv Jang Bojsa i potpuno je sigurno da neće biti među starterima, ali će, što je povoljna vest, putovati sa ostalom ekipom na megdan Napretku.

Podsetimo, Crvena zvezda trenutno je u zaostatku šest bodova za liderom Partizanom, koji je u ovom kolu savladao Vojvodinu rezultatom 3:1. Zbog toga, crno-beli imaju utakmicu od Baharovog tima.

Zvezda je u prvom meču protiv Kruševljana, na stadionu "Rajko Mitić", slavila ubedljivo s 4:0, a golove za crveno-bele postigli su Žan Filip Kraso (dva), Osman Bukari i Srđan Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading